MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı: Eren Erdem yanlışı kaç doğru götürür?

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Eren Erdem'i milletvekili yapmanın baştan yanlış olduğuna dikkat çekti ve Halk TV sayesinde bir popülaritesinin olduğunu söyledi. Alçı, 'CHP bunu illa vekilliğe mi çevirmeliydi?' diye sordu.

Nagehan Alçı: Eren Erdem yanlışı kaç doğru götürür?

CHP'nin İstanbul Milletvekili Eren Erdem canlı yayında FETÖ’den belge almakla yargılandığını, MİT tutanaklarını kendisine Bülent Tezcan'ın verdiğini, Zaman gazetesine Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla gittiğini açıklamıştı.Konuyu köşesine taşıyan Habertürk yazarı Alçı, "Kemal Kılıçdaroğlu ve Bülent Tezcan’ı intikam için hapse attırmaya çalışması çok ucuz ve ibretlik bir hareket. CHP’ye en büyük zararı yine parti kendi içinden veriyor." ifadelerini kullandı.

EREN ERDEM YANLIŞI KAÇ DOĞRU GÖTÜRÜR? 

BİR hatanın nelere mal olabileceğinin en çarpıcı örneklerinden birini şu sıralar CHP yaşıyor. Eren Erdem’i milletvekili yapmak baştan yanlıştı. Erdem, Gezi sürecinde ortaya çıkan “Devrimci İslamcı” modasının bir ürünü olarak kendini gösterdi, sosyalizmi İslam olarak pazarlayan tuhaf kitaplar yazdı, Karşı denen 17-25 Aralık süreci için planlanmış bir FETÖ projesi olan gazetenin başına geçti ve oradan da Meclis’e vekil olarak giriş yaptı.

Diyeceksiniz ki, önseçimde çok yüksek bir oy alarak geldi, CHP kontenjandan koymadı. Evet, Halk TV sayesinde bir popülaritesi oldu ama CHP bunu illa vekilliğe mi çevirmeliydi? Patlamaya hazır bir bomba olduğu aşikâr değil miydi Erdem’in?

Şimdi listeye konmadı diye Kemal Kılıçdaroğlu ve Bülent Tezcan’ı intikam için hapse attırmaya çalışması çok ucuz ve ibretlik bir hareket. CHP’ye en büyük zararı yine parti kendi içinden veriyor.

Not: Dün Google’larken öğrendim, bu arkadaş 1986 doğumluymuş! Yani sadece 32 yaşında! Ne yalan söyleyeyim, ben 40’larının ortasında zannediyordum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar