MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı duyurdu: Hakan Atilla’ya devlette önemli bir görev verilecek

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, ABD'de uzun süre tutuklu kalan eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'nın devlette "önemli" bir göreve getirileceğini söyledi. 

Nagehan Alçı duyurdu: Hakan Atilla’ya devlette önemli bir görev verilecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da Atilla ile yaptığı telefon görüşmesinde "Ailenle, çocuklarınla dinlen, tatilini yap, ondan sonra seni Ankara'da külliyede bekliyorum, ziyaretimize gel, neyi yapacağımızın kararını veririz" dediğini söylemişti.

Alçı, önemli dediği görevle ilgili olarak bugünkü "Hakan Atilla’ya devlette önemli bir görev verilecek" başlıklı yazısının bir bölümünde şunları kaydetti:

Hakan Atilla’nın yurda dönüşü ile ilgili söyleyecek çok şey var. Ancak ben ilk olarak bundan sonrası ile başlayayım.

Atilla her şeyden önce dürüstlüğü, inancı ve cesareti ile herkesin takdirini kazandı. Ankara’da son bir haftadır en çok konuşulan isimdir desem abartmış olmam. Onun için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kafasında önemli bir pozisyon var.

Atilla başarılı ve işini çok iyi yapan bir üst düzey banka yöneticisi olduğunu kanıtladı. Duyduğuma göre kendisine önemli bir devlet görevi verilecek.

Erdoğan "Kararını veririz" demişti

Erdoğan Atilla ile ilgili olarak dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Hakan Atilla için herhangi bir bariyer söz konusu değildir. O bizim evladımızdır. Onu sahiplenmeyeceğiz kimi sahipleneceğiz" diyerek şunları kaydetmişti:

Hakan Atilla uzun bir süredir bu yaşamış olduğu süreç, başta şahsım olmak üzere tüm mesai arkadaşlarımızı üzmüştür. Her türlü girişimleri yaptık. Kendisiyle alakalı mahkumiyet cezası bitmiş oldu ve borcumuz kalmadan Hakan Atilla ülkesine dönmüş oldu. Kendisiyle yaptığım telefon görüşmesinde bundan sonrasına yönelik "Ailenle, çocuklarınla dinlen, tatilini yap, ondan sonra seni Ankara'da külliyede bekliyorum, ziyaretimize gel, neyi yapacağımızın kararını veririz" dedik. Hakan Atilla için herhangi bir bariyer söz konusu değildir. O bizim evladımızdır. Onu sahiplenmeyeceğiz kimi sahipleneceğiz."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar