MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı: Cemal Kaşıkçı'nın çayına ilaç karıştırılmış

Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinde sis perdesi bir bir dağılıyor. Nagehan Alçı bugünkü yazısında cinayetin çözülmesinde Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararlılığına dikkat çekti.

Nagehan Alçı: Cemal Kaşıkçı'nın çayına ilaç karıştırılmış

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili edindiği son bilgileri köşesinde paylaştı. 

Buna göre; "Cemal Kaşıkçı'nın çayına ilaç karıştırılmış. Bir süre sonra kendinden geçiyor. Onu pek ses geçirmeyen bir odaya alıyorlar. Kendinden geçmiş halde iken bağlıyorlar. Kaşıkçı bir süre sonra ayılıyor ama kafası yerinde değil. Bu esnada tartaklıyor ve sorguluyorlar. Ancak kayda yansıyanlar Kaşıkçı ile kavgadan ziyade infazcıların kendi iç kavgaları..."

İŞTE NAGEHAN ALÇI'NIN O YAZISI

Başkan Erdoğan’ın Kaşıkçı cinayeti ile ilgili yaptığı açıklamalar kayıtlarda çok vahim bir tabloya işaret ediyor. Kaynaklarıma yeniden dönüp ellerindeki yeni bilgileri sordum.

Bana şöyle bir tablo çizdiler: 28 Eylül Cuma günü ilk randevu son derece dostane gerçekleşiyor. Cemal Kaşıkçı’ya çay ikram ediyorlar, sohbet ediliyor ve salı günü için randevulaşılıyor.

Salı gittiğinde cuma günkü gibi yine önce çay geliyor. Kaşıkçı geçen seferki olumlu temas nedeniyle rahat. Çayını içiyor. Halbuki tuzak burada. Çaya ilaç karıştırılmış. Bir süre sonra kendinden geçiyor. Onu pek ses geçirmeyen bir odaya alıyorlar.

Kendinden geçmiş halde iken bağlıyorlar. Kaşıkçı bir süre sonra ayılıyor ama kafası yerinde değil. Bu esnada tartaklıyor ve sorguluyorlar. Ancak kayda yansıyanlar Kaşıkçı ile kavgadan ziyade infazcıların kendi iç kavgaları. Bağrışmalar ve sesler birbirine karışıyor. Gerçekten çok sert geçiyor. Kaşıkçı’nın vücuduna canlı canlı işkence ediyorlar. Konsolosa da emrin büyük yerden geldiğini söylüyorlar. (Büyük yerden kasıt veliaht prens Selman) Ve kimyasalla, dayakla öldürüyorlar. Sonra da parçalıyorlar.

ERDOĞAN'IN ISRARI OLMASA...

Türkiye’yi seçmelerinin nedeni Türkiye'nin ABD ile arasının açık olduğunu ve komşularıyla sorunlar yaşadığını düşünmeleri. Bir de Katar’a verdiğimiz desteğin rahatsızlığı da var.

Cesedi parça parça kimyasallarla yok edip İstanbul’da değişik yerlere döküyorlar. Üzerine bu kadar gidileceğini düşünmüyorlar.

Kaynaklarımın bana çizdiği tablo bu. Anlattıklarından oyunu Türkiye’nin kararlı duruşu ve Başkan Erdoğan’ın cinayetin aydınlatılmasındaki ısrarının bozduğu anlaşılıyor.

Sonuçta gaddarca ve planlı bir şekilde bir gazeteci yok ediliyor. Bunun üzerine giden, uluslararası kamuoyunu takibe zorlayan, Türkiye’nin tutumu.

Bütün detaylar kısa zaman içinde ortaya çıkacak ve resim tamamlanacak gibi görünüyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar