RÖPORTAJ

Nagehan Alçı-Rasim Ozan çifti Radikal'e konuştu

26 Aralık ta evlenen Akşam gazetesi yazarı Nagehan Alçı ve Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı Radikal gazetesinden Berrin Karakaş'a konuştu...

Nagehan Alçı-Rasim Ozan çifti Radikal'e konuştu
GAZETECİLER.COM
"Gazeteci Nagehan Alçı-Rasim Ozan Kütahyalı evliliğini Kütahyalı'nın Taraf gazetesindeki köşesinden öğrendik. "Yazarımız yıldırım nikahı sebebiyle yazısını yetiştirememiştir" yazıyordu . Alçı'nın babası kanserdi ve nikah hastanede kıyıldı. Sonrası; 'bir nikah-bir cenaze...'"

Radikal gazetesinden Berrin Karakaş genç çiftin evine konuk oldu ve çarpıcı bir röportaja imza attı. Kütahyalı ve Alçı ilişkilerinin nasıl başladığını ve evlilik sürecinde yaşadıklarını anlattı:

Deneme

Nasıl başladı ilişkiniz?
Nagehan Alçı: İki yıldır meslekten tanışıyorduk ve iyi arkadaştık. Birlikte bir iş seyahati için Tanzanya’ya gittik. Orada bir anda dönüştü ilişkimiz. Kadın-erkek ilişkisine dönüştükten sonra da herhangi bir şey olmadığını, ciddi bir şey olduğunu ilk günden biliyorduk. 

Arkadaşlık sürecinde yok muydu bir çekim?
Rasim Ozan Kütahyalı: Her şey Zanzibar’da başladı. Ne hissediyorsam söyledim Nagehan’a. Bazı şeyler yıldırım gibi geldi. Üstünü örtmeye çalıştık orada aslında.
N:A: Biz de anlamadık ki. Şaşı bak şaşır gibi. Bir bakıyorsun aslında yanı başındaymış aradığın. Arkadaşken güzel sohbet ediyorduk, ortak arkadaşlarımız vardı ama aklımın ucundan geçmiyordu böylesi.
R.O.K: İlk seferde flört zamanı dışarı bile çıkmıyorduk görülmesin diye…
N.A: Dedikodu olmasın diye bir süre afişe etmeyelim dedik ama sonra saklanacak bir şey olmadığı için insan içine çıkmaya başladık.


Röportajın tamamı için
ÇOK OKUNANLAR