GÜNDEM

Nagehan Alçı kiminle aşk yaşıyor?

Akşam gazetesinin başarılı yazarı Nagehan Alçı katıldığı televizyon programında özel hayatı ile ilgili bir açıklama yaptı ve aşkını itiraf etti.

Nagehan Alçı kiminle aşk yaşıyor?
GAZETECİLER.COM - Akşam gazetesi yazarı Nagehan Alçı dün Kanal A'da katıldığı Esra Harmanda ile Hadi Konuşalım programında hayatında çok değer verdiği, aşık olduğu bir kişi olduğunu açıkladı.

Yaptığı röportajlar, kuşatıcı analizler ve televizyonda hazırladığı programlar ile son zamanlarda kendinden sıkça bahsettiren Akşam yazarı Nagehan Alçı, dün katıldığı programda özel hayatıyla ilgili bir son dakika golü yedi.

"BEBEK'TE EL ELE GÖRMÜŞLER SENİ"

Esra Harmanda'nın izleyicilerden gelen mailleri okurken, programın son dakikasında "İzleyicilerimizden biri sizi Bebek'te ünlü bir arkadaşınızla birlikte görmüş, 'nikah ne zaman' diye soruyor" şeklindeki sözleri ile karşılaşan Alçı, özel yaşamı ile ilgili bu soru karşısında biraz bozuldu.

"EVET HAYATIMDA BİRİ VAR"

Soru yüzünden keyfinin kaçtığı anlaşılan Alçı bunun üzerine "son dakika golü oldu bu" dedi ve şöyle yanıt verdi:

"Evet, şu an hayatımda çok değer verdiğim biri var" diye cevap verdi.

Alçı, programda aşık olduğu kişinin ismini açıklamadı. Sunucu Harmanda ise o ismi söylemesi için ısrar etmedi.

O İSİM KİM PEKİ?

Şimdi merak edilen Alçı'nın ismini söylemediği ama "mutlu olabileceği biri" diye tanımladığı kişinin kim olduğu. Kulislerde bu ismin yazılarından çok verdiği pozlarla Türkiye'nin gündemine oturan bir gazeteci olduğu konuşuluyor.

İŞTE ALÇI'NIN SON DAKİKA GOLÜ DEDİĞİ O SORU

ÇOK OKUNANLAR