REKLAM

Mynet'ten İnternet Reklam'a transfer

Yıllardır Medyaguru ile çalışan İnternethaber Yayın Grubu kendi networkünü oluşturdu. İnternet Reklam faaliyetine başladı.

Mynet'ten İnternet Reklam'a transfer
GAZETECİLER.COM - Reklam piyasasına yeni bir network şirketi bugün itibariyle dahil oldu. İnternethaber Yayın Grubu kendi network şirketi İnternet Reklam'ı kurdu. İlk transferler de Mynet reklamdan oldu.

Uzun süre Medyaguru networkünde yer alan İnternethaber yayın grubu, 2011 yılı ile birlikte sürpriz bir değişikliğe gitti. Bünyesinde 9 web sitesini barındıran İnternethaber grubu, İnternet Reklam şirketini kurdu. Faaliyetlerine 1 Şubat
KADER UYGUN KİMDİR?
Cumhuriyet Gazetesiyle basladığı kariyerine 6 sene çesitli reklam ajanslarında devam etti. İletisim reklamda 2 yıl çalıştıktan sonra Mynet ile dijital medyaya geçis yapti. Son 5 yıldır Mynet'de Internet reklam satışı alanında çalışıyordu.
itibariyle başlayan İnternet Reklam, İnternethaber grubunun yanı sıra başka web sitelerini de networküne ekleyecek.

MYNET'TEN TRANSFER

Etkin bir reklam satış ağı oluşturmak için yola çıkan İnternet Reklam, ilk transferini de Mynet'ten yaptı. Mynet'te internet reklam satışı alanında çalışan Kader Uygun, İnternet Reklam'ın Genel Müdürü oldu.

Başarılı bir iş kariyerine sahip olan Kader Uygun'un yardımcılığına ise yine Mynet'ten transfer olan Nuray Çağlar getirildi.

NURAY ÇAĞLAR KİMDİR?
1997'den beri İnternet sektöründe çalışıyor. 6 sene Arabul.com'da reklam konusunda çalıştı. 4 yıl İhracatçılar Birliğinde Elektronik ihracat portalı'nın reklam ve pazarlama yöneticiliğini yaptı. Son 3 yıldır Mynet'de reklam satışı konusunda çalışıyordu.
EN ETKİN REKLAM HİZMETİ

İnternet Reklam'ın Genel Müdürü Kader Uygun, etkin bir reklam hizmeti vermek konusunda çok iddialı olduklarını söyledi. Uygun hedeflerini şöyle açıkladı:

"İnternet Reklam yapısı altında geçmişten gelen deneyim ve birikimlerimizi de kullanarak mecralara etkin bir satış hizmeti vermeyi planlamaktayız.

Networkümüzde farklı profil ve farklı içeriklerde pek çok web sitesini biraraya getirerek reklam verenlere istedikleri hedef kitleye ulaşabilecekleri zengin bir mecra yelpazesi sunacağız.

Bunun yanında web sitelerini de içeriği dahilinde en etkin ve uygun reklamverenle birararaya getireceğiz.
"
ÇOK OKUNANLAR