GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Mutfaktakiler

Turkmax Gurme

Mutfaktakiler

Digitürk'ün yemek kanalı Turkmax Gurme'nin dikkat çeken programlarından Mutfaktakiler'i daha önce Eylül ayında bu sayfalarda konuk etmiştik.

Jess Molho'nun yerine Aydın Demir ve Melih İçiğen şefler ile birlikte yeni yayın döneminde izleyicilerin karşısına Ebru Keser Erda çıkmıştı.

Her sabah 11:15'de başlayan bu gastronomik yolculuk kendi izleyici kitlesini yaratmış, sosyal medyadan ilgiyle izlenmeye başlanmıştı.

25 Aralık günü programda Ebru Keser o kötü haberi verdi. Artık yayında olmayacaklardı. Ertesi gün son programı Aydın Demir ve Melih İçigen ile birlikte yapan Keser, facebook'tan da şöyle seslendi izleyicilerine:

"Şeflerimiz yaklaşık 200 bölümdür çok özel tarifler uyguladılar, deneyimlerini bizlerle paylaştılar. Sunucularımız Jess ve Ebru hem tezgahlarda olan biteni aktardılar bize, hem de mutfak kültürümüz hakkında sizlerin de katkısıyla ufuk açan sohbetler gerçekleştirdiler. Desteğiniz mutfaktakileri hem besledi hem keyiflendirdi. Sizlere, şeflerimize ve sunucularımıza çok teşekkür ediyoruz. Hoşçakalııııın......."

Turkmax Gurme şimdilik eldeki programlar ile dolduruyor Mutfaktakiler'in yerini, Ocak ayı ile birlikte yeni bir program gelebilir sabah canlı akşamları ise tekrarı yayımlanan programın yerine. Elbette o da emek ve çaba ile hazırlanıp sunulacak.

Ancak kendine has sunumu, bilgilendirici ve merak edilenlere yanıt veren programcılık anlayışı ile oldukça başarılı olan Mutfaktakiler'i bittikten sonra da anmamamız için sebep değil bu.

Yaklaşık 200 bölüm boyunca bine yakın farklı yemeğin tarifinin verildiği Mutfaktakiler günün televizyoncusu olarak anılmayı haketti

ÇOK OKUNANLAR