GÜNDEM

Mustafa Sandal'ın aşk mesajları ifşa oldu! Ceren Hindistan'a neler yazmış!

Eski eşi Emina Jahoviç ile olaylı bir şekilde ayrılan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın Ceren Hindistan ile aşk yaşadığı magazin kulislerinde bir süredir konuşuluyordu.

Mustafa Sandal'ın aşk mesajları ifşa oldu! Ceren Hindistan'a neler yazmış!

Olay kadın Ceren Hindistan önceki günlerde katıldığı 2.sayfa programında Sandal ile aşk dedikoduları hakkında açıklamalarda bulunmuştu.
Ceren Hindistan yaptığı açıklamada “Mustafa benim için değerli ve sevdiğim bir insan, arkadaşız ve konuşuyoruz. Özel hayatı konuşmaktan yana olmadım ve birbirimizi tanıma aşamasındayız, görüşüyoruz, konuşuyoruz. Karşı tarafta (Mustafa Sandal) istemediği için beni bastırıyor bu konu ondan açıklayamıyorum.
Mustafa'ya aşık olmayacak bir kadın tanımıyorum. Bu süreç birbirimizi tanıyarak özel şekilde kalsın istiyoruz. Sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık” demişti.

11 yıllık eşi Emina Jahoviç ile yakın zamanda yollarını ayıran Mustafa Sandal ise Hindistan’ın bu açıklamalarının ardından aşk iddialarını reddetmişti.

2.Sayfa’da konuşan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, Ceren Hindistan’ın Mustafa Sandal’dan gelen mesajları kendilerine gösterdiğini açıkladı.

İŞTE MUSTAFA SANDAL'IN CEREN HİNDİSTAN'A ATTIĞI AŞK MESAJLARI!

“Sen çok güzelsin, ben yakışıklı, neden sevgili olmuyoruz.

"Tek sıkıntı sana bakarken yaşanılacak konsantrasyon bozukluğu."

"Bana sana aşık olmaktan başka çare bırakmadın beni flörtle kandıramazsın."

"Yan yana fotoğraflarda ne kadar güzel duruyoruz."

"Bana fotoğraf atar mısın gözlerine bakmak istiyorum."

MUSTAFA SANDAL EV ADRESİ İSTEMİŞ
Sunucular Sandal'ın güzel oyuncuya "Nerede oturuyorsun hemen adresine ver geleyim" diye mesajlar da attığını iddia etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar