GÜNDEM

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'ten ilk açıklama

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik, İntizar'la aşk yaşadığı iddialarının ardından harekete geçti. Sinem Gedik avukatı aracılığıyla açıklama yaptı

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'ten ilk açıklama

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in şarkıcı İntizar ile ilişki yaşadığı ve çiftin bu yüzden boşandığı iddia edildi. Olayın şimdi ortaya çıkmasının nedeni ise Mustafa Ceceli'nin oğlunun velayetini almak için açtığı davada bu dosyayı gündeme getirmesi.

İLK AÇIKLAMA

Haberin patlamasının ardından Sinem Gedik harekete geçti. Sinem Gedik'in avukatı Eda Salman Bayraktar bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama...

"Müvekkilim Sinem Gedik hakkında eski eşi Mustafa Ceceli tarafından açılan velayetin değiştirilmesi davasıyla ilgili olarak, İstanbul 9. Aile Mahkemesi'nin 13.07.2018 tarihli ara kararıyla, ilgili dosya hakkında yayın yasağına yönelik ihtiyati tedbir kararı verilmiştir.

Müvekkilime karşı intikam saikiyle açılmış bu haksız davaya cevap hakkımızı en etkin şekilde kullanacağımızı bildirir; yargılama neticesinde gerçeklerin ortaya çıkacağına olan inancımızı kamuoyuyla saygı ile paylaşırız.

Av. Eda Salman Bayraktar"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar