GÜNDEM

Murat Kelkitlioğlu: Enis Berberoğlu kimi gammazlayacak?

Akşam yazarı Murat Kelkitlioğlu, Enis Berberoğlu'nun cezaevinde yazdığı kitaba ilişkin göndermede bulundu..

Murat Kelkitlioğlu: Enis Berberoğlu kimi gammazlayacak?

Akşam yazarı Murat Kelkitlioğlu, MİT Tırları davasında Can Dündar'in bir süre cezaevinde yattıktan sonra Enis Berberoğlu'nu gammazladığını şimdi sıranın tutuklu CHP milletvekiline geldiğini savundu.

Murat Kelkitlioğlu Enis Berberoğlu'nun cezaevinde yeni bir kitap yazmaya başladığını belirterek "İster misiniz o da Can gibi, Bana o görüntüleri partimdeki şu isim verdi, şu ismin talimatıyla da Cumhuriyet’e gittim desin!" dedi.


İşte Murat Kelkitlioğlu'nun bugünkü yazısından bir bölüm:

Enis Berberoğlu kimi gammazlayacak!

Bakmayın şimdi batı merkezlerinde ‘büyük gazeteci’ madalyaları takıldığına, ödüllere boğulup, sokaklara grafitiler yapıldığına... Hizmetlerinin karşılığıdır hepsi! Evet Can Dündar’dan bahsediyorum...

Uğur Mumcular’ın, İlhan Selçuklar’ın Cumhuriyet’ine kurulduktan sonra bir asırlık gazeteyi FETÖ’ye teslim eden, onlara ve sahiplerine hizmet için manşetler atan Can Dündar’dan bahsediyorum!

Dahası, MİT TIR’ları ihanetinde suçüstü yakalanınca tutuklu bulunduğu cezaevinde kitap yazıp, “Görüntüleri bana solcu bir milletvekili getirdi” diyerek kendisine ‘güvenenleri’ gammazlayan, sonra da tahliye olur olmaz kapağı yurtdışına atan Can Dündardan bahsediyorum!

O batı merkezlerinde ‘demokrasi kahramanlığı’ oynarken, suç ortağı olan bir başka gazeteci Enis Berberoğlu ihanetinin bedelini ödüyor!

Öğreniyoruz ki, Berberoğlu da tıpkı Can gibi cezaevinde bir kitap yazmaya başlamış. Bunu duyunca aklıma işte Can’ın o meşhur kitabı geldi! Daha önce ‘Ya beni çıkartın, ya da herşeyi anlatırım’ diyerek CHP yönetimini tehdit ettiği ortaya çıkan Berberoğlu’nun neler yazacağını şimdiden merak ediyorum. İster misiniz o da Can gibi, “Bana o görüntüleri partimdeki şu isim verdi, şu ismin talimatıyla da Cumhuriyet’e gittim” desin!

Murat Kelkitlioğlu'nun yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar