MEDYA KÖŞESİ

Murat Kelkitlioğlu: Ajanlık faaliyetini Can Dündar mı yürütüyor?

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, Almanya için "Can Dündar’ın verdiği akılla da Türkiye’ye operasyon çekmeye uğraşıyorlar" dedi.

Murat Kelkitlioğlu: Ajanlık faaliyetini Can Dündar mı yürütüyor?

Almanya'nın Türkiye'ye karşı gittikçe sertleşen tavırlarına karşı Murat Kelkitlioğlu bugün köşesinden tepki gösterdi. Kelkitlioğku özellikle Akşam Gazetesi'nin manşetleriyle Almanlara verdiği rahatsızlığı dile getirdi. 

"Gazeteci ve aktivist kılığı altında Türkiye’yi mesken tutan ajan yöntemi bize yabancı değil. Yakın tarihte gündemi meşgul ettiği için aklıma ilk gelen isim Can Dündar. MİT TIR’ları ihanetinin mimarlarından olan ve casuslukla yargılanan ve bugün Merkel’in eteklerinin altına saklanan Can Dündar!" diyen Kelkitlioğlu, Almanya'nın Can Dündar'ın verdiği akılla Türkiye'ye operasyon çekmeye çalıştığını yazdı. 

İŞTE MURAT KELKİTLİOĞLU'NUN O İDDİALARI


Almanya'nın Türkiye'ye yönelik saldırgan tavrının dozajı her geçen gün artıyor! Türkiye üzerinde oynamaya çalıştıkları oyunlar deşifre oldukça, çekmek istedikleri operasyonlar bir bir engellendikçe kuduruyorlar. Önce Deniz Yücel, şimdi de Uluslararası Af Örgütü aktivistleri kılığıyla gönderdikleri ajanların faaliyetleri ayyuka çıktığı için çılgına dönmüş durumdalar!

Türkiye düşmanı terör gruplarına ve bu grupların militanlarına kucak açtıkları, gerekli uyarılar delilleriyle birlikte yapıldığı halde, ‘yargı bağımsızlığını’ öne süren Almanya, kendi ajanlarını tutuklayan Türk yargısının bağımsızlığını görmezden gelecek kadar kudurmuş durumda!

Her gün yeni bir saçmalık, her gün yeni bir tehdit!

Liderleri Merkel konuştukça, aba altından sopa gösterdikçe, bize nota verdikçe, AKŞAM ajanlık faaliyetlerine suçüstü yapıp, delilleriyle kamuoyunun bilgisine sunuyor.

AKŞAM Gazetesi'nin son 15 günlük manşetleri onların bu kudurmuşluklarında büyük pay sahibi...

Şöyle düşünüyorum da bu aklı kimden alıyorlar acaba? Bugünkü Türkiye’yi eski Türkiye ile karıştırma cüretini kim veriyor onlara?

Gazeteci ve aktivist kılığı altında Türkiye’yi mesken tutan ajan yöntemi bize yabancı değil. Yakın tarihte gündemi meşgul ettiği için aklıma ilk gelen isim Can Dündar. MİT TIR’ları ihanetinin mimarlarından olan ve casuslukla yargılanan ve bugün Merkel’in eteklerinin altına saklanan Can Dündar!

Verse verse bu aklı, gazeteci kimliğinin arkasına saklanmayı en iyi beceren, Can Dündar verir onlara!

Nasıl ki, iki hain FETÖ militanı Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın verdiği bilgilerden beslenmeye çalıştılarsa, Can Dündar’ın verdiği akılla da Türkiye’ye operasyon çekmeye uğraşıyorlar.

Hiç kusura bakmayın, biz vurdukça ses gelecek ve siz kuduracaksınız!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar