MEDYA KÖŞESİ

Murat Bardakçı Teke Tek'te rest çekti!

Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı canlı yayında Habertürk TV yönetimini topa tutarken isim vermeden Yiğit Bulut'u cehaletle suçladılar.

Murat Bardakçı Teke Tek'te rest çekti!
GAZETECİLER.COM
Fatih Altaylı ile Murat Bardaçı'nın hazırladığı Teke Tek Özel ilginç bir iç çekişmeye sahne oldu. Habertürk ekranlarında önceki gün yapılan bir programda Zaman yazarı Mustafa Armağan'ın Murat Bardakçı'yı hedef alan sözleri Teke Tek'i karıştırdı. Armağan Said-i Nursi'nin mezarı konusunda açıklamalar yapmış ve Bardakçı'yı eleştirmişti.

Eski Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım'ın konuk olduğu programın açılışı Habertürk TV'nin iç sorunlarına ayrıldı. Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı Habertürk TV yönetimini topa tutarken isim vermeden malum yöneticiyi cehaletle suçladılar.

Altaylı, önceki gün Habertürk'te Ece Üner'in sorularını yanıtlayan Mustafa Armağan'ın sözlerini hatırlatarak "Dün akşam burada yine bu saatlerde birileri sana çakıp duruyordu. Senin gazetede yazmış olduğun bir konunun doğru olmadığını, senin cahil olduğunu, senin tarih programı yaptığın bir kanalda söyleme ve söyletme cüretinde bulundular." dedi.

CAHİL YÖNETİCİ

Altaylı'dan söze alan Bardakçı ise açtı ağzını yumdu gözünü. 'Bazı TV yöneticilerinin cehaletini kullanarak buraya çıkıp birşeyleri pazarlıyorlar' diyen Bardakçı bir daha Habertürk'te kendi programı dışında hiç bir programa çıkmayacağını söyleyerek adeta rest çekti.

ÇOK OKUNANLAR