GÜNDEM

Müjdat Gezen de gözaltına alındı

Metin Akpınar'la birlikte katıldıkları Halk Arenası programındaki skandal sözler nedeniyle Metin Akpınar'dan sonra Müjdat Gezen de gözaltına alındı ve adliyeye götürüldü.

Müjdat Gezen de gözaltına alındı

Adliyeye eşi Leyla, Avukatı Celal Ülgen ile gelen Müjdat Gezen'e polisler eşlik etti. Gazetecilerin soruları üzerine Gezen gözaltında olmadığını belirterek,  "Bir şey çıkmaz bundan..." dedi. Bir kadın da "Nelerle uğraşıyorlar" diyerek Müjdat Gezen ile tokalaştı. Gezen ve Akpınar, soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun bulunduğu kata çıkarıldı.

MÜJDAT GEZEN NE DEDİ?

Müjdat Gezen "Savcıya gidiyorum. İfade vereceğim. Benim söylediğim şey belli. Biraz sonra savcılıkta da söyleyeceğim. Yalnız Recep Tayyip Erdoğan'a değil hiç kimseye, benim vatanseverliğimi yargılama hakkı vermiyorum" dedi.

GEZEN'İN AVUKATI ÜLGEN NE DEDİ?.. 

Müjdat Gezen'in avukatı Celal Ülgen de, "Gözaltı değil ama mevcutlu getirme fakat hem Cumhuriyet Savcısı davetiyeyle çağırdık diyor nazik bir şekilde. Hem de sabahleyin polis göönderiyor. Mevcutlu gelsin diye. Kafa karıştırıyor. Hesabını soracağımız kimse yok ki ortada herkes emir kulu." diye konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar