DİZİ DÜNYASI

Muhteşem İkili'yi sallayacak güzel! İşte kadroya katılan son isim

Kanal D'nin sevilen dizisi Muhteşem İkili'ye daha önce Kavak Yelleri, Huzur Sokağı ve Yeşil Deniz gibi projelerle izleyici karşısına çıkan bomba bir ismin dahil edildiği öğrenildi.

Muhteşem İkili'yi sallayacak güzel! İşte kadroya katılan son isim

Kanal D'de ekrana gelen; Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Öykü Karayel ve Özge Gürel gibi ünlü isimleri kadrosunda bulunduran Muhteşem İkili dizisi, 13 Aralık Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken diziye bomba bir isim dahil edildi.

Daha önce Kavak Yelleri, Küçük Sırlar ve Huzur Sokağı gibi birçok önemli projede yer alan ve son olarak TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz'de 'Safiye' karakterini canlandıran Şive Şenözen'nin Muhteşem İkili'de polis Ela karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Muhteşem İkili'yi sallayacak güzel! Daha önce TRT 1 dizisindeydi

Dizinin 7. Bölüm fragmanında da boy gösteren Ela, MKC ve Barca ile birlikte aynı ekipte çalışacak. Birlikte çalışmaya daha alışamamış ikilimiz atanan kadınla da çalışmak zorunda kalacak.

Muhteşem İkili'yi sallayacak güzel! Daha önce TRT 1 dizisindeydi
Fakat, Ela’nın ekibe katılmasının bir başka amacı vardır. Ela aslında kolejden arkadaşları Ahsen’dir. Geçmişte yaşadıklarının öcünü almaya gelmiştir. İki kafadarımızı tehlikeli bir süreç beklemektedir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar