GÜNDEM

Muharrem İnce'den İsmail Küçükkaya'ya mesaj

24 Haziran seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Habertürk kanalında katıldığı programda seçim dönemine ve CHP'ye dair açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce'den İsmail Küçükkaya'ya mesaj

24 Haziran seçimlerinde CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, apolet tartışmasını fazla uzatarak hata yaptığını  söyleyerek "Erdoğan 32 miting yaptı ben 107 yaptım, yetmez keşke geceleri de yapsaydım, gidemediğim yerler var'' dedi. 

"İSMAİL'İN SUÇU DEĞİL"

İnce, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya gönderdiği "Adam kazandı" mesaj ilişkin ise ''Orada bir hatam oldu, millet benden duymalıydı, bir gazeteciden değil. Ben gazeteci olsaydım o mesajı 'Erdoğan kazandı dedi' diye iletirdim, bu İsmail'in suçu değil, yorgunluğuma versinler" değerlendirmesinde bulundu.

Seçim gecesi tartışması

Seçim gecesi bulunduğu mekan ve yaşananlarla ilgili açıklama yapan İnce, ''Yetkili iki milletvekilimiz benimle gezsin şeklinde konuşmuştuk, eşim ve koruma gelecek, sekiz kişilik uçak ve fotoğrafçı geliyor. İki arkadaşım organizasyonu yapıyorlar. Son günlere yakın seçim ikinci tura kalır, ben parti rozetini çıkarmışım, Türk bayrağı takmışım, sonuçları Parti'de izlemem Genel Merkez'e gitmem doğru olmaz, ikinci tura kalırsa diğer partilerden oy isteyeceğiz, bir oteli ayarladık. Yaşar Tüzün finanse etti, kampanyadaki ücretlerden. Bu paralar bu işler için toplandı'' dedi.

İsmail Küçükkaya'ya mesajı: Millet benden duymalıydı

İnce, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya gönderdiği mesaja ilişkin ''Orada bir hatam oldu, millet benden duymalıydı, bir gazeteciden değil. Ben gazeteci olsaydım o mesajı 'Erdoğan kazandı dedi' diye iletirdim, bu İsmail'in suçu değil, yorgunluğuma versinler. Türkiye Cumhurbaşkanlığına aday olan kişinin o gece yorulma hakkı yoktur. Yapmam gereken herşeyi de yaptım'' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar