TV HABER

Müge Anlı'ya şok tehdit "Üç harflilerle irtibat kurdum program yapamayacak!"

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında, İstanbul Silivri'de Hz. Süleyman'ın definesini aradığını söyleyen kendini Mehdi ilan eden Nur Ahmet isimli şahıs Müge Anlı'yı tehdit etti.

Müge Anlı'ya şok tehdit "Üç harflilerle irtibat kurdum program yapamayacak!"

İstanbul Silivri'deki esrarengiz define kazısı ile ilgili iddialar son bulmuyor. Yerin 6 metre altında tam 120 metre tünel kazan beş defineci den ikisine ulaşılamıyor. Enes Uçkan ve Cemal Güngör adlı iki definecinin önce kazdıkları tünelde zehirlendikleri düşünülüyordu. Ama günler süren arama çalışmalarından bir türlü sonuç alınamadı. Kendi Mehdi ilan eden Nur Ahmet iddilara göre kutsal emanetleri vatandaşlara para karşılığı gösterdiği ortaya çıktı. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nı programını üç harfliler ile tehdit eden Nur Ahmet 100 ton altın olduğu düşündüğü bakın hangi peygamberin definesini aramış.

İki defineciyi aramak için Müge Anlı'nın programına katılan aile kendisinde dua üstü güçler olduğunu söyleyen bir ismi Nur Ahmet'i suçluyorlardı. Müge Anlı ise Nur Ahmet için şu açıklamaları yaptı " İddialara göre ekibin başında bir kişi var. Bu kişi ise Mehdi olduğunu iddia eden Uygur Türk'ü olan Nur Ahmet. Nur Ahmet iddialara göre bu mezarlıkta hazine olduğunu görüyor. Daha insanları yanına toplayan Nur Ahmet akıl almaz bir işe başlıyorlar."

Çok uzun zamandır devam eden define tüneli ile ilgili Gümüşyaka sakinleri gece olan bir patlamadan bahsettiler. Vatandaşlar "Gece saatlerinde büyük bir patlama oldu iki gere ses duyduk. Jandarma gelmiş sormuş ne yapıyorsunuz diye kuyu kazıyoruz demişler. Savcılık ifadelerinde ise kaybolan kişiler ile ilgili orada olmayabilir kaçmış olabilir gibi ifade değiştiriyorlar." açıklamalarını yaptılar.

Müge Anlı'ya şok tehdit "Üç harflilerle irtibat kurdum program yapamayacak!" - Sayfa 7

Define çetesini yönettiğini iddia eden Nur Ahmet ve iki adam ise tutuklandıkdan sonra sorguları ardından adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Enes Uçkan'ın arkadaşı ise canlı yayına bağlanarak "Pazar akşamı saat 21 gibi görüştük Enes ile. Kazı yaptıklarını büyük bir kayaya denk geldiklerini bunu patlatmak için uğraştıklarını söyledi" açıklamalarını yaparaka patlamanın hazine ararken yapıldığını açıkladı.

Canlı yayına katılan bir vatandaş ise " Yaklaşık bir 4-5 yıl önce gördüm ben bu kişiyi. Kendisinde peygamber efendimizin kutsal emanetleri olduğunu söyledi. Peygamber efendimizin Sakalı-ı Şerifi...İçerisinde Musa Aleyhisselam'dan emanetler..Peygamber efendimizin torunlarından gömleklerinin parçaları , kabir örtüleri parçaları toprak parçaları ki bunların bazıları ulaşılmaz parçalar...

-Bunları insanlara tanıtmak istediklerini söylediler. Bizim için kıymetli olduğu için bizde itibar ettik kendisine. Bir kaç defa bunları Kuran Kursunda insanlara gösterdiler. Ama daha sonra başka insanlara da gösterirken karşılığında bir şeyler beklediklerini söyleyince dolandırıcı olduklarını anlayınca bizde onlardan uzaklaştık" açıklamalarını yaptı.

Müge Anlı'da Nur Ahmet Pehliva'ın kendi programını tehdit ettiğini söyleyerek şu açıkları yaptı "Nur Ahmet Pehlivan şuan kendince müridlerine demiş ki siz cep telefonlarını kapatın ben şimdi üç harflilerle bağlantıya geçtim bu programı yapamayacaklar... Yani içeride kalanlara mı yanalım dışarıda kandırılanlara mı yanalım valla artık gülüyorum ağlanacak halimize sinirlerim bozuldu"

Anlı açıklamasına şöyle devam etti "Yani Enes bey ile Emirhan beylere ben buradan sesleniyorum görüyorsunuz Allah'ın izniyle biz programımızı yapıyoruz yani. Yani bir şey olur elektrikler felan kesilir ama onunda bu insanlar bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Telefonlarınızı açın bize de bağlanın demiyorum lütfen sizde ailenize sığının.Adama diyorlar ki nereden buldun peygamber efendimizin sakalını o sır söyleyemem diyor. "

Programda ise definecilerin Rum Mezarlığında HZ. Süleyman'ın gizli hazinesinin peşinde olduğu açıklandı. Anlattıklarına göre ise belli bir noktaya kadarda ulaşmışlar. ve bir kapıya ulaşmışlar. O kapıyı da dinamit ile havaya uçurmuşlar. Kazada bu olay sonrası ortaya çıkmış. Anlatılan rivayete göre de HZ. Süleyman'ın 100 ton altın hazinesinin yanından paha biçilmez bir takım eserlerde yine definecilerin hedefinde olduğu açıklandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar