MEDYA KÖŞESİ

Müge Anlı'nın Güven Bana programı! Ahmet Hakan: Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir

Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana yarışmasında "Yeni doğmuş, sütle beslenen sağır yavrusuna ne ad verilir?" sorusuna yarışmacıların verdikleri cevap herkesi şoke etmişti.

Müge Anlı'nın Güven Bana programı! Ahmet Hakan: Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir

Ahmet Hakan, manken Aysun Kayacı'nın "Benim oyumla çobanın oyu bir mi?" sözlerine gönderme yaparak "Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir" diyerek eleştirdi.

ATV'de ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana'da “Yeni doğmuş, sütle beslenen sağır yavrusuna ne ad verilir?” sorusuna yanıt veremeyen yarışmacılar Türkiye'yi hayrete düşürdü.

Müge Anlı soru karşısında zorlanan yarışmacılara "Siz beni dinleyin arkadaşlar sosyal medyadan uzaklaşın. Sosyal medyada bu kadar vakit geçirmek bence insanlara iyi gelmiyor kimse kusura bakmasın yani. Çünkü kitap okuyacaksınız. Şimdi illa birisinin oğlak görmesine gerek yok ama bir kitap okurken oğlak orada geçer." tavsiyelerinde bulundu.

Konuyu köşesinde değerlendiren Ahmet Hakan da "Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir" başlıklı yazı ile mercek tuttu.

Ahmet Hakan'ın "Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

Televizyon kanallarından birinde... Cicili bicili hanımlara ve janti manti beylere soruluyor: Yeni doğmuş, sütle beslenen sığır yavrusuna ne denir?

Şıklar da verilmiş: A – Kuzu... B – Sıpa.. C – Buzağı... D – Oğlak... Söz konusu cicili bicili hanımlar ve janti manti beyler...

Sanki kendilerine "Dünyanın sırrı nedir?" şeklinde bir soru sorulmuş gibi apışıp kalıyorlar. Bilmiyorlar, bilemiyorlar. Normaldir tabii..."SIPA" denilince akıllarına...Masajlı, saunalı falan spa’lar geliyor. "KUZU" denilince akıllarına... Vedat Milor ve onun ağız tadı geliyor. "OĞLAK" denilince akıllarına... Oğlak burcu kadını ya da erkeği geliyor. "BUZAĞI" denilince akıllarına... Öküzün altında aranan şey geliyor.

"ÖKÜZ" denilince de akıllarına... Nezaket sahibi olmayan erkekler geliyor.

Bir düşünün abiler! Bir düşünün ablalar! Bunların oyu ile dağdaki çobanın oyu bir... Dağdaki çobanın oyuyla bunların oyu bir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar