GÜNDEM

Müge Anlı'daki Palu ailesi için bakanlık devreye girdi kemik parçaları bulundu

Türkiye Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programına konu olan Palu ailesini konuşuyor. Bakanlık duruma el koyarken Kocaeli'de 11 yıl önce kaybolan anne ve kızının cesedini bulmak için başlatılan kazı çalışmaları sırasında kemik parçası bulundu.

Müge Anlı'daki Palu ailesi için bakanlık devreye girdi kemik parçaları bulundu

Türkiye Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programına konu olan Palu ailesini konuşurken bakanlık akıbeti henüz bilinmeyen Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal için devreye girdi. Palu ailesi için sağlık tedbiri alınacağını ifade eden bakanlık, Tuncer Ustael için de suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı. Kocaeli'de 11 yıl önce kaybolan anne ve kızının cesedini bulmak için başlatılan kazı çalışmaları sırasında kemik parçası bulundu.

Kocaeli'nde 2008 yılında kaybolan Meryem Tahnal ve küçük kızı Melike Tahnal olayı yeniden açıldı. Meryem Tahnal'ın eniştesi canlı yayında yaptığı açıklamada, "Meryem'i öldürüp Tütünçiftliği sahiline gömdüler" demesi sonrasında Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri eşliğinde iddia edilen alanda iş makineleri yardımıyla kazı başlatıldı.,Müge Anlı'daki Palu ailesi için bakanlık devreye girdi kemik parçaları bulundu

Geçen hafta Körfez ilçesi Tütünçiftlik sahilindeki alanda kadavra köpkleriyle yapılan incelemelerin ardından başlatılan ve bugün sabah saatlerinde devam eden çalışmalarda toprak altından kemik parçası çıktı. Yaklaşık 2 dönümlük alan içinde devam eden çalışmalar sırasında bulunan kemik parçasının olduğu alanda kazılar yoğunlaştırıldı. Bulunan kemik, polis ekiplerince inceleme yapılması için kazı alanından çıkarıldı.

Müge Anlı'daki Palu ailesi için bakanlık devreye girdi kemik parçaları bulundu

BAKANLIK DEVREYE GİRDİ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, akıbeti henüz bilinmeyen Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal için devreye girdi. Palu ailesi için sağlık tedbiri alınacağını ifade eden bakanlık, Tuncer Ustael için de suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.

Müge Anlı, birkaç haftadır işledikleri Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal olayına ilişkin olarak gelişmeleri aktardı. Anlı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Palu ailesi için sağlık tedbiri alacağını ve şüpheli Tuncer Ustael için suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Daha sonra Ustael'e tepki gösteren Anlı; "Recep ve Melike'nin yanı sıra Ustael'in çocukları hakkında neler oldu konusunda dosya hazırlanması gerekiyor" ifadesini kullandı.

HABER: İnternethaber

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar