GÜNDEM

Müge Anlı'da Asım Bayram'ın cesedi bulundu şoke eden gelişme

ATV ekranların yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 49 gündür Asım Bayram'ı arama çalışmalarına devam ederken bu gün şok eden bir gelişme yaşandı.

Müge Anlı'da Asım Bayram'ın cesedi bulundu şoke eden gelişme

22 Ocaktan beri kayıp Asım Bayram'ı arama çalışmalarına devam edilirken ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok eden bir gelişme yaşandı. Asım beyi arama çalışması canlı yayına gelen ihbar ve iddialar neticesinde cinayet soruşturulmasına dönüşmüştü. Asım beyi Antalya'nın kepez bölgesinde arama çalışması başlatılmış bir sonuca ulaşılamamıştı. Bu gün ise canlı yayına gelen bir ihbar olayın seyrini yine değiştirdi. Kepez bölgesinde piknik yapan izleyicilerin toprağın yumuşak olmasında şüphelenerek ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri toprağa gömülü bir erkek cesedi buldular. Bulunan ceset Asım Bayram'a mı ait? Detaylar ve gelişmeler haberimizde.

Antalya'da kaybolan Asım Bayram'ın öldürüldüğü şüphesi gün geçtikçe artmış, arama çalışmaları ceset arama olarak devam etmişti. Şimdiye kadar gelen ihbarlar ise Ferluga hanım ve Emlakçı Murat'ın Asım beyin kaybıyla ilgili olduğu yönündeydi.

Müge Anlı'da Asım Bayram'ın cesedi bulundu şoke eden gelişme - Sayfa 9

Daha önce Emlakçı Murat'ın kiraladığı araçta Antalya İl Emniyet Müdürlüğü kriminal inceleme yapmıştı ve alınana örneklerin DNA testi için Adli Tıp kurumuna gönderilmişti.
Bu gün Müge Anlı'nın programına gelen ihbarlar neticesinde Asım Bayram'ın kaybolduğu ve Emlakçı Murat'ın kullandığı aracın en son sinyallerin geldiği bölgede bir erkek cesedi bulundu.

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri yaptığı ilk incelemeden bir insan cesedi olduğunu açıkladı. Şuan polis ekipleri detaylı inceleme yapıyor. Büyük ihtimal bulunan cesedin Asım Bayram'a ait olduğu düşünülüyor.

Müge Anlı canlı yayında olay yerine bağlanarak bilgi aldı ve cesedin yüzde 99 Asım Bayram'a ait olduğunu açıkladı. Cesedin kimliği yapılan DNA testi ve incelemden sonra açıklanacak.

Müge Anlı'da Asım Bayram'ın cesedi bulundu şoke eden gelişme - Sayfa 6

Haber: İnternethaber

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum