TV HABER

Müge Anlı şimdi de elini eğitime attı; Okur yazar olmayan kalmayacak!

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımıza yardım için kolları sıvadı.

Müge Anlı şimdi de elini eğitime attı; Okur yazar olmayan kalmayacak!

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımıza yardım için kolları sıvadı.

Bugüne kadar pek çok sosyal yardım projesine imza atan sunucu, yeni bir sosyal sorumluluk projesi ortaya koydu ve okuma yazma seferberliği başlattı. Geçtiğimiz günlerde ailesini bulmak için programa başvuran konuğu Sevim Gürçay'ın okula gönderilmediğini ve okuma yazma öğrenmeyi çok istediğini söylemesiyle birlikte Müge Anlı, okuma yazma bilmeyen herkes için okuma yazma seferberliği başlatmak için çalışmalara başladı.

ÇAĞRI YAPTI

Atv'deki yayına tanık olan Gebze Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Müge Anlı'nın çağrısına kayıtsız kalmadı ve Sevim Gürçay'ın Halk Eğitim Merkezi'ndeki kursa başlamasını sağladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak, okuma yazma seferberliğinin yurt genelinde başlatılması için destek isteyen Müge Anlı, en büyük hayalinin de Cumhurbaşkanı'nın canlı yayında bu seferberliğin başladığını duyurması olduğunu belirtti. 

Türkiye'nin her yerinde valilikler de bu çağrıya destek verdi ve hemen çalışmalara başlandı. Okuma yazma seferberliğinin gün geçtikçe yaygınlaşması bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar