TV HABER

Mithat Bereket sarhoş mu kanser mi?

O soruya biz yanıt verelim: Ne sarhoş ne de kanser... Konuşmasını dinleyip twitterdan bu soruyu soranlara usta televizyoncu canlı yayında işte böyle isyan etti...

Mithat Bereket sarhoş mu kanser mi?
GAZETECİLER.COM  (ÖZEL) - Geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz ünlü televizyoncu Mehmet Ali Birand'ın 32. Gün'de beraber çalıştığı, hatta yetirştirdiği isimlerden biri Mithat Bereket.

Mehmet Ali Birand'ın yanında televizyon haberciliğine başlayan Mithat Bereket daha sonra tek başına NTV ekranlarında yayınlanan Pusula programını hazırlamıştı.

Uzun süredir ekranlarda gözükmeyen Mithat Bereket, ustası Mehmet Ali Birand'ın vefatı üzerine canlı yayınlarda görünmeye başladı. Ekranlarda ustası Birand hakkında konuşan Bereket'in  konuşmasındaki bozukluk ise yıllardır onu izleyenleri şaşırttı.

SARHOŞ MU YOKSA KANSER Mİ?

Ünlü televizyoncu dün katıldığı Siyaset Meydanı, programında konuşmasının neden bozuk olduğu sorusunu yanıtladı.

Bereket sosyal paylaşım sitelerinde konuşma bozukluğundan dolayı istemediği yorumlar aldığına söyledi. "Ne oldu bu çocuğa", "Programa sarhoş mu çıktı?" ve "Kanser mi oldu?" gibi tepkiler aldığını bu sebepten açıklama gereği duyduğunu söyledi.

Bereket, 3 yıl önce derslere girdiğini, televizyon ve radyo programı yaptığını, yoğun çalışma temposu sonucunda günde 2 saat uyuduğunu ve uykusuzluktan dolayı bu hastalığa yakalandığını anlattı.

TEDAVİ GÖRÜYOR VE DİNLENİYORUM

Bereket, uzun süredir tedavi gördüğünü ve bu hastalıktan yakında kurtulacağına inandığını söyledi.

GAZETECİLER.COM olarak bizler de ekranların başarılı ismi Mithat Bereket'e geçmiş olsun diyoruz.

 

ÇOK OKUNANLAR