GÜNDEM

Miss Turkey güzeli battıkça battı

Eyvah Düşüyorum'a tam kadro katılan Miss Turkey 2012 Güzelleri garip yanıtlarıyla herkesi kahkaha krizine soktu...

Miss Turkey güzeli battıkça battı
GAZETECİLER.COM -  Dün gece Star TV'de Eser Yenenler'in keyifine diyecek yoktu. Mis Turkey güzellerini karşısına dizen Yenenler, esprileriyle olduğu kadar, yarışmacılardan aldığı cevaplara verdiği tepkilerle de ekran başındakileri gülmekten kırdı geçirdi.

Avea reklamlarındaki Fasulye'yi yarışmacı ana yarışmacı olarak konuk eden Yenenler, belki de yarışmadaki en ilginç gecesini yaşadı.

Hele yarışmaya katılan bir güzel vardi ki, gaflarıyla hem stüdyodaki konukları, hem de ekran başındaki milyonları adeta şok etti.

19 yaşındaki Semiha isimli güzel yarışmacı, Esen Yenenler'in, "Böyle bir prenses duruşu var sende. Eski hayatında ne yapıyordun?" sorusuna verdiği ilginç cevapla güldürdü. "Eskiden vampirdim olarak düşünüyorum" diye tuhaf bir cümle ile cevap veren Semiha, neden böyle düşündüğünü anlatmaya çalışırken yaptığı gaf yüzünden zor anlar yaşadı.

Yarışmacı, "Gece yaşamayı çok seviyorum. Gece daha verimli oluyorum her konuda" deyince Esen Yenenler ne diyeceğini şaşırdı.. Yarışmacı daha sonra, "Algılarım açılıyor" diye bir gaf daha yaptı. Bunu da toparlamaya çalışırken battıkça battı..

O sırada Fasulye'nin "Cemal abi bas" demesi ise ekran başındakileri kırdı geçirdi.
ÇOK OKUNANLAR