GÜNDEM

Mina Başaran için yapılan yorumlar Hürriyet yazarını isyan ettirdi

Başaran Holdinge ait jetin düşmesi ve Mina Başaran'ın ölümünün ardından sosyal medyada yapılan bazı yorumlar ünlüleri isyan ettirdi..

Mina Başaran için yapılan yorumlar Hürriyet yazarını isyan ettirdi

Başaran Holdinge ait jetin düşmesinin ardından 11 kişi can verdi. Şarkıcı Ömür Gedik, ölüm haberlerine söylenenlere kızıp "Nedir bu zengin düşmanlığı." diye isyan etti.



Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a giden Başaran Yatırım Holding'e ait özel jet düştü. 3'ü mürettebat 11 kadın hayatını kaybetti. Jette Hüseyin Başaran'ın bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı da vardı.

Aralarında Yıldız Tilbe, Şeyma Subaşı Buse Terim ve Ömür Gedik'in de bulunduğu sanat ve sosyete camiasının tanınan isimleri Mina Başaran ve arkadaşlarına sosyal medyadan veda etti.

Ömür Gedik sosyal medyadaki paylaşımına şu notu düştü:

"Ne Mina Başaran'ı ne de uçaktaki arkadaşlarını, pilot ve mürettebatı tanıyorum. Ama haklarında yazılan yorumlar tahammül edilecek gibi değil. 11 can gitmiş, nedir bu zengin düşmanlığı... İnsanımız ne ara bu kadar kötücül oldu..."


ÜNLÜLER DE O YORUMLARA KIZGIN


Hande Doğandemir

Bugünkü üzücü uçak kazasıyla ilgili öyle yorumlar okudum ki insanlığımdan utandım. Böyle acı bir olayda bile nasıl bu kadar acımasız vicdansız ve kalpsiz olabilirsiniz, hiç tanımadığınız insanlara karşı bu kadar kin ve nefret dolu olmanın ağırlığını nasıl taşıyorsunuz?

Can Yılmaz

Düşen uçak ile ilgili sosyal medyada yazılanlara bakınca anlaşılıyor ki, çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz…

Müjgan Ferhan Şensoy

Çok üzgünüm, söyleyecek söz bulamıyorum, ailelerine sabırlar diliyorum. Bu tarifsiz acı hakkında kimse hadsiz bir yorum yapmaya kalkmasın.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar