KULİS

Milliyet'in hangi tepe ismi görevden ayrıldı?

Milliyet Gazetesi'nde 25 yılı aşkın süredir birçok kademede görev alan başarılı yönetici şok bir kararla ayrıldı.

Milliyet'in hangi tepe ismi görevden ayrıldı?
GAZETECİLER.COM -

Demirören Dijital Medya Grup Başkanı ve İcra Kurulu üyesi Ercüment İşleyen görevinden ayrıldı.

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen haber portalı milliyet.com.tr’nin yaratıcısı olan ve yaklaşık 15 yıldır aralıksız yayın yönetmenliği yapan İşleyen’in bir süre dinlenmek üzere Milliyet’in patronu Erdoğan Demirören’den izin istediği öğrenildi.

Ercüment İşleyen, milliyet.com.tr’nin yanısıra gazetevatan.com, skorer.com, milliyet.tv, skorer.tv, uzmanpara.com ve pembenar.com’un yöneticiliğini yürüyordu.

Milliyet Dijital Grup, comscore ölçümlerine göre Türkiye’nin en büyük dijital medya grubunu oluşturuyor.

Ercüment İşleyen kimdir?

Belgium American High School mezunu olan Ercüment İşleyen gazeteciliğin çeşitli alanlarında muhabir olarak görev yaptı. Başta Gazeteciler Cemiyeti olmak üzere çok sayıda kurum tarafından yılın gazeteciliği ödüllerini kazandı.

Bir süre Balkanlarda savaş muhabirliği yaptıktan sonra Milliyet Gazetesi Haber Araştırma Müdürlüğü ve İstihbarat Müdürlüğü görevlerini üstlendi. 2000 yılında milliyet.com.tr yayın yönetmenliğine getirildi. milliyet.com.tr'de Türkiye'nin online internet gazeteciliğine geçişin öncülüğünü yaptı. 2013 yılından beri Demirören Dijital Medya Grup Başkanlığı ve İcra Kurulu Üyeliği görevlerini yürütüyordu.

MİLLİYET'TEN İKİNCİ ÜST DÜZEY AYRILIK

Milliyet Gazetesi geçtiğimiz günlerde de bir üst düzey ayrılıkla sarsılmıştı.2011 yılından bu yana Demirören Medya Grubu'nda İcra Kurulu Üyesi ve Reklam Grup Başkanlığını yürüten Savaş Yılmazer, görevinden istifa etmişti.
ÇOK OKUNANLAR