MEDYA KÖŞESİ

Milliyet yazarının gözünden kaçmayan detay: Milli sahne kıyafeti

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun ünlü şarkıcı Göksel'in iki gün arayla verdiği konserde giydiği kıyafet dikkatinden kaçmadı. 'Görsel hafızam iyidir' diyen yazar sanal alemi turlayınca bakın nasıl bir manzara ile karşılaştı

Milliyet yazarının gözünden kaçmayan detay: Milli sahne kıyafeti

"Göksel’in çok sevdiği bu sahne kıyafeti takıldı radarıma.." diyen Ali Eyüboğlu, yaptığı araştırmalar sonucunda ortaya çıkan sonucun kendisini şaşırtmadığını söyledi. Eyüboğlu, "Göksel’in iki konserde de bir kez kıyafet değiştirdiğini ama birinin ‘milli forma’ gibi değişmediğini gösteriyordu. Amma ve lakin sanal alemde turlayınca, işin rengi değişti.6 Ağustos’ta Muğla Datça, 11 Ağustos’ta Kıbrıs Girne ve 13 Ağustos’ta Çanakkale Gelibolu’da, hatta 2015 yılından bu yana üstü sarılısiyahlı, altı siyah kıyafeti giydiğini görünce, şaşırmadım desem, yalan olur." ifadelerini kullandı.

İsim hafızam zayıftır, ama görsel hafızam iyidir. Gördüğümü kolay kolay unutmam. O yüzdendir ki Göksel’in çok sevdiği bu sahne kıyafeti takıldı radarıma... Pazar günü Aytekin Batmaz, Göksel’in cumartesi akşamı Girne Merit Otel’deki konserinin haber ve fotoğraflarını gönderdi.


İki gün sonra İnci Razaki’den gelen basın bülteni ve fotoğraflar, Göksel’in ‘Gelibolu 21. Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali’ konserindendi.
Fotoğraflar; Göksel’in iki konserde de bir kez kıyafet değiştirdiğini ama birinin ‘milli forma’ gibi değişmediğini gösteriyordu. 
Amma ve lakin sanal alemde turlayınca, işin rengi değişti.
6 Ağustos’ta Muğla Datça, 11 Ağustos’ta Kıbrıs Girne ve 13 Ağustos’ta Çanakkale Gelibolu’da, hatta 2015 yılından bu yana üstü sarılısiyahlı, altı siyah kıyafeti giydiğini görünce, şaşırmadım desem, yalan olur.
Apple’ın kurucusu Steve Jobs, Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg, Microsoft’un CEO’su Satya Nadella, Segway’in mucidi Dean Kamen, Google’ın kurucusu Sergey Brin, Oracle’ın kurucusu ve CEO’su Larry Ellison’un sürekli aynı kıyafetleri giyen iş insanları olduğunu okumuştum.
Şarkıcı Göksel, bu kıyafetten birkaç tane yaptırmayıp, dönüp dönüp aynısını giyiyorsa, dünyanın yeni nesil iş insanlarının izinden gidiyor olabilir.  

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar