GÜNDEM

Milliyet gazetesinin acı kaybı

Milliyet gazetesi eski yazı işleri müdürü Haldun Tarık Dağlıoğlu yaşamını yitirdi.

Milliyet gazetesinin acı kaybı

Darüşşafaka Lisesi ve Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun olan Haldun Tarık Dağlıoğlu, mesleğe 1982 yılında sayfa sekreteri olarak başladı.

Hürriyet gazetesinde uzun yıllar editör olarak çalışan Haldun Tarık Dağlıoğlu, bir süre Sabah gazetesinde çalıştıktan sonra Habertürk gazetesinin kuruluşunda görev aldı. Habertürk gazetesinde 2009'dan 2015'e kadar editör olarak görev yapan Haldun Tarık Dağlıoğlu, geçtiğimiz yıl Milliyet'in gece yazı işleri müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Yaklaşık 15 gün önce gribal rahatsızlık şikayetiyle hastaneye başvuran Dağlıoğlu, ilaçla tedaviye rağmen şikayetleri artınca Kadıköy'deki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Zatürre teşhisiyle burada yoğun bakımda tedaviye alınan Dağlıoğlu, bir süredir uyutuluyordu. Dağlıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen çoklu organ yetmezliği nedeniyle dün hayatını kaybetti.


Dağlıoğlu'nun ölüm haberi yakınları ve mesai arkadaşlarını derinden sarstı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu,  Haldun Tarık Dağlıoğlu’nun ölümüyle ilgili yayınladığı mesajda “Değerli üyemiz, Haldun Tarık Dağlıoğlu’nu kaybettik. Gazetecilik mesleğine uzun yıllar başarıyla hizmet veren Haldun Tarık Dağlıoğlu’nu sevgi ve saygıyla anıyoruz. Haldun Tarık Dağlıoğlu’nun ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar