GÜNDEM

MHP'li Semih Yalçın CNN Türk'ü topa tuttu!

MHP'de Devlet Bahçeli'nin kurmaylarından olan Semih Yalçın, Twitter'dan CNN Türk'ü adeta topa tuttu.

MHP'li Semih Yalçın CNN Türk'ü topa tuttu!

CNN Türk'ün MHP'yi itibarsızlaştırma seanslarına devam ettiğini belirten Semih Yalçın, "CNN ve etrafına çevrelenenlerin; MHP’ye darbe vurmak için bir vasıta, bulunduğu konumdan uzaklaştırmak için bir manivela olarak kullanıldığı açıktır. MHP düşmanlığının Türkiye’de bir kısım basın tarafından desteklendiği gözümüzden kaçmamaktadır." ifadelerini kullandı. 

Rahatsızlığını Demirören Medya Grubu CEO'su Mehmet Soysal'a da ilettiğini vurgulayan Semih Yalçın, "Birbirinin taklidi olan televizyon programlarında kerametleri kendinden menkul yorumcular, her konuda olduğu gibi bilgiçlikleri sergilemek için yarışmaktadır." diyerek de televizyon kanallarındaki tartışma programlarını eleştirdi.

İŞTE SEMİH YALÇIN'IN O TWEETLERİ

"Daha önce rahatsızlığımızı ifade etmemize rağmen CNN yine ‘günlük MHP’yi itibarsızlaştırma seanslarına’ devam ettiğini görüyoruz. Bu akşamki seanslarında benim MHP ile gönül bağım var diyen bir müptezel MHP’yi masaya yatırarak, nasıl doğrarız diye uğraşıyor.

Gerek bu tür medya gruplarının, gerekse emperyalist Batı’nın Türkiye’ye yönelik hesapları önünde çetin bir engel olan MHP’nin zayıflatılması, mümkünse parçalanması gerekmektedir.

Bu bağlamda CNN ve etrafına çevrelenenlerin; MHP’ye darbe vurmak için bir vasıta, bulunduğu konumdan uzaklaştırmak için bir manivela olarak kullanıldığı açıktır. MHP düşmanlığının Türkiye’de bir kısım basın tarafından desteklendiği gözümüzden kaçmamaktadır.

Biraz evvel Sayın Mehmet Soysal’a itirazımızı ilettim. CNN neden bu siyasi konjonktürde bu tip MHP düşmanlarına geniş yer ayırmakta, MHP muarızlarına geniş zaman ve yer ayrılmaktadır.

CNN’de tabiri caizse pireye deve muamelesi yapılmaktadır. Tavşana tazı tasması geçirilmekte, kediye semer vurulmaktadır.Birbirinin taklidi olan televizyon programlarında kerametleri kendinden menkul yorumcular, her konuda olduğu gibi bilgiçlikleri sergilemek için yarışmaktadır.

Bilinmesini isteriz ki maşeri vicdanı temsil eden MHP; politikada ve toplumsal alanda köklü, aşındırılamayan bir direnç noktası; fethedilemeyen bir kale mevkiindedir."

semşh yalçın

semih yalçın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar