KİTAPLIK

Müge Çevik soruyor: 'Mutluluk öğrenilebilir mi?'

Kişisel Gelişim kategorisinde listelerden düşmeyen kitap Mutluluk Kulübü'nün yazarı Müge Çevik, 23 Mayıs Cumartesi günü okurlarıyla buluşuyor ve mutluluk öğrenilebilir mi, diye soruyor!

Müge Çevik soruyor: 'Mutluluk öğrenilebilir mi?'
Kişisel Gelişim kategorisinde listelerden düşmeyen kitap Mutluluk Kulübü'nün yazarı Müge Çevik, 23 Mayıs Cumartesi günü Zorlu Center D&R'de okurlarıyla buluşuyor ve mutluluk öğrenilebilir mi, diye soruyor!

Mutluluk herkesin aradığı bir kavram, öyle ki TUİK'in gerçekleştirdiği Yaşam Memnuniyeti Araştırması 2014 sonuçlarına göre, mutlu olduğunu beyan eden bireylerin oranı 2013 yılında %59 iken 2014 yılında %56,3'e düştü. Ve mutsuz olanların çoğu da kadınlar. Hal böyle olunca "mutluluk" da aranan bir kavram haline geliyor!

İDenemeşte Müge Çevik de Mutluluk Kulübü adlı kitabı ile mutsuzluğundan sıyrılıp kurtulmaya karar vermiş, mutluluğa cesaret etmiş olan herkesi bu kulübe davet etmeye devam ediyor!

İlk buluşması İzmir'de gerçekleşen Mutluluk Kulübü şimdi de İstanbul'daki okurlarıyla buluşuyor! 23 Mayıs Cumartesi Günü Zorlu Center D&R'de saat 16.00'da başlayacak söyleşinin ardındansa Müge Çevik okurları için kitaplarını imzalayacak.

ÇOK OKUNANLAR