POLEMİK

Mevlüt Yüksel'den DHA'ya ağır suçlama; Bu alıntı değil çalıntı!

Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel, kendi projesi olan Medya Akademisi'nin DHA tarafından çalındığını iddia etti.

Mevlüt Yüksel'den DHA'ya ağır suçlama; Bu alıntı değil çalıntı!

Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel, kendi projesi olan "Medya Akademisi"nin DHA tarafından çalınarak uygulamaya konulduğunu öne sürdü.

Mevlüt Yüksel, twitter hesabından yaptığı açıklamada DHA'ya sert suçlamalarda bulundu.

Yüksel, geçtiğimiz Ramazan ayında bir iftar yemeğinde gazeteci arkadaşlarına bu konuyu açtığını, DHA'nın ise bu fikri çalıp kendi projeleriymiş gibi uygulamaya koyduklarını belirtti.

İŞTE MEVLÜT YÜKSEL'İN PAYLAŞIMLARI

Medyaya yapılan haberler, kurulacak olan dernekler ve projeler ile örnek olmak elbette çok güzel..

Geçtiğimiz ramazan ayında,yazılı ve görsel medyaya çeşitli alanlarda yıllarını vermiş,çalışan ve emekli arkadaşlar ile Eyüp Sultan Tepesi’nde toplanmıştık.

Burada hem hep birlikte iftar yaptık,hemde yeni kurulması düşünülen medya emekçileri derneği ile ilgili görüşlerde bulunduk..

Yine burada ben yaptığım konuşmada, yazılı ve görsel medyanın yeniden eski günlerine dönmesi için, bir kaç projeden özellikle bahsettim..

Bunların en önemlisi, tecrübeli çalışan ve özellikle emekli, bir de iş bulamayan gazetecilerin, bir üniversite ile anlaşarak, iletişim fakültelerinde ders vermeleri idi.

Bu iftara ve toplantıya gelen, hemen hemen hepsi tecrübeli ve emekli gazeteci arkadaşlar arasında büyük ilgi ile karşılandı..

Dernek kurma ve özellikle,çalış(a)mayan ve ihtiyacı olan,gazeteci arkadaşlarımız için yapacağımız bu projenin,çok konuşulduğunu duymuştum.Ben naçizane olarK bu projenin adını da koymuştum. MEDYA AKADEMİSİ..

Hatta, toplantıya katılan bir DHA’daki arkadaşımız bana,”Bu derneği ve özellikle MEDYA AKADEMİ’”si projesini hemen harekete geçirmemiz gerektiğini, bu projenin DHA’da yönetim tarafından yapılmak için, harekete bile geçildiğini söylemişti.

Bugün DHA’nın yeni yönetiminin iki yöneticisi, projeyi sahiplenerek ve haber yaptırarak, gururla da poz vererek açıklamışlar..

Elbette projeleri birileri düşünür ve açıklar, birileri de esinlenir ve alel acele hayata geçirirler.. Bunda bir sorun yok.. Ah birde emeğe, düşünceye ve projeyi açıklayana teşekkür etmeyi bilseler.. Daha iyi olmaz mıydı..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar