GÜNDEM

Metin Akpınar hakkında flaş karar

Ünlü sanatçı Metin Akpınar hakkında bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle adli kontrol kararı verilmişti. Akpınar'a uygulanan bu adli kontrol tedbirinin kaldırıldığı belirtildi.

Metin Akpınar hakkında flaş karar

Bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Metin Akpınar hakkında verilen adli kontrol kararı savcılık tarafından resen kaldırıldı.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında, katıldıkları televizyon kanalındaki açıklamaları nedeniyle soruşturma başlatılmıştı. Oyuncu Metin Akpınar'ın katıldığı bir televizyon programında iç savaş ve darbe çağrısında bulunduğu iddia edilmişti.

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına konuk olan sanatçı Metin Akpınar burada yaptığı konuşmada "Demokrasiye ulaşamazsak belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler" ifadelerini kulanmıştı.

ERDOĞAN: BEDELİNİ ÖDEYECEKLER
DEİK Mali Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu ülkenin Cumhurbaşkanını ipte sallandıracakmış. Bunlar sanatçı müsveddesi. Bedelini ödeyecekler. Şimdi git bunun bedelini öde" açıklamasında bulunmuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar