KULİS

Metehan Demir neden görevden alındı?

Metehan Demir'in görevden alınması medya dünyasına bomba gibi düştü. Metehan Demir için emir büyük yerden yani Aydın Doğan'dan.

Metehan Demir neden görevden alındı?
GAZETECİLER.COM - Siyaset dünyasındaki istifalarla karışan Ankara'da medya kulislerini sarsacak bomba bir gelişme yaşandı.

Hürriyet gazetesinin Ankara Temsilciliği görevini başarıyla yöneten Metehan Demir bugün görevinden alındı.

Ankara kulislerinin nabzını iyi tutan isimlerden biri olarak bilenen Metehan Demir, sadece Hürriyet gazetesindeki bomba haberleri ile değil, her sabah CNN Türk erkanlarında Parametre programı ile de görüşlerini aktarma fırsatı buluyordu. 

EMİR BÜYÜK YERDEN

Kulislere yansıyanlara bakılırsa Hürriyet'in Ankara Temsilcisi Demir, bizzat Aydın Doğan'ın talimatıyla görevinden alındı.

Hürriyet'in Metehan Demir'den boşalan Ankara Temsilciliği koltuğuna ise muhalif tavrıyla dikkatleri çeken Radikal Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek'in getirildiği öğrenildi.

RADİKAL OPERASYONU MU?

Doğan Yayın Holding gazetelerinden biri olan Radikal'in  Genel Yayın Yönetmenliğini yürüten Eyüp Can'ın Radikal kapatılınca Hürriyet'in tepesindeki koltuğa oturacağı iddiaları bir süredir kulislere konuşuluyor.

Metehan Demir'in görevden alınıp Deniz Zeyrek'in görevlendirilmesi ile yaşanan sürecin Radikal'in kapatılacağı iddialarını yeniden gündeme getirmesi, bugün Eyüp Can'ın ilginç bir de tweet atmasına neden olmuştu. 

Eyüp Can, "medyada ne kadar çok 'Radikal kapanıyor' haberi yapmayı seven varmış! Sevgili dedikoducular sizleri üzmek istemezdim ama Radikal kapanmıyor" diyerek dedikoduların önüne geçmeye çalışmıştı.

ÇOK OKUNANLAR