MEDYA KÖŞESİ

Mesut Yar yazdı: Büyük temizlik başlayabilir

Yasak Elma dizisi setindeki taciz iddialarına ilişkin bir yorum da Posta yazarı Mesut Yar'dan geldi.

Mesut Yar yazdı: Büyük temizlik başlayabilir

Mesut Yar, dizi setindeki taciz iddialarına ilişkin, "İddialar doğruysa bu bir kırılma noktası olacaktır. Ve o kırık inanın çok büyük bir fay kırığına dönüşecektir..." ifadelerini kullandı. 

MESUT YAR'IN YAZISI

Büyük temizlik başlayabilir

“Yasak Elma” (FOX) setinde yaşandığı iddia edilen taciz meselesi dün gazetemiz POSTA’nın ilk sayfasında yerini aldı. Haberi bir de ben telaffuz etmek istemiyorum...

Vaziyet almak için fikrimi soran çok sayıda okur ve meslektaş da oldu. Açıkçası biraz beklemek taraftarıyım... Sonuç itibarıyla süreç adli bir eksene doğru hızla ilerliyor. Ama şu kadarını söyleyeyim, iddialar doğruysa, bu bir kırılma noktası olacaktır. Ve o kırık inanın çok büyük bir fay kırığına dönüşecektir...

7/24 iç içe yaşanan yorucu ve sıkıntılı bir yaşam şeklinden bahsediyoruz. Tamamıyla steril olmasını bekleyecek kadar saf değilizdir umarım. Kaldı ki yakın zamanda üçüncü sayfa haberlerinde steril olmadığını da sıklıkla gördük.

Neyse...

Şu son birkaç yıldır Amerikan sinema sektörü tam da bu meseleye odaklanıp içindeki sapkın safraları temizliyor. Ha bizde yaşanır mı; tekrar ediyorum iddia doğruysa “EVET”!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar