GÜNDEM

Mesut Yar 'Kısmetse Olur' gerçeğini yazdı meğer...

Kısmetse Olur'un Yunanistan versiyonu olan Power of Love meğer İstanbul stüdyolarında çekiliyormuş. Mesut Yar programın detayını köşesine taşıdı.

Mesut Yar 'Kısmetse Olur' gerçeğini yazdı meğer...

Yunanistan için çeliken Kısmetse Olur programının tüm çekimlerinin İstanbul'daki stüdyoda yapıldığı, yarışmacıların da stüdyonun yanında bulunan süitlerde yaşadığı ortaya çıktı. Herkesi şaşkına çeviren Kısmetse Olur gerçeğini Mesut Yar köşesine taşıdı. 

Kısmetse Olur'un Yunanistan versiyonu yani 'Power of Love' 12 Şubat tarihinde Yunanistan kanallarında izleyici karşına çıkmaya başladı. Power of Love programındaki formatta 6 kadın ve 6 erkek tıpkı Kısmetse Olur'daki gibi farklı evlerde belirli bir süre zaman geçiriyor ve hayatlarının aşkını arıyor

MESUT YAR'IN YAZISI

Güne bir “biliyor muydunuz?” sorusuyla başlayalım mı? Yunanistan için çekilen Acun Medya ve Production House imzalı “Kısmetse Olur” programının tüm çekimlerinin İstanbul’daki stüdyolarda yapıldığını ve Yunan yarışmacıların stüdyonun yanında bulunan süitlerde yaşadığını biliyor muydunuz? Ben biliyordum ama notunu düşmeyi unutmuşum!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar