DİZİ DÜNYASI

Merhamet ne gün yayınlanacak?

Hande Altaylı'nın Kahperengi romanından uyarlanan ve yapımını Most Production'ın üstlendiği yeni dizi "Merhamet" çarşamba günü başlıyor.

Merhamet ne gün yayınlanacak?
GAZETECİLER.COM -Kanal D'nin başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen'ın oynadıkları, yapımını Most Production'ın üstlendiği yeni dizisi "Merhamet" çarşamba günü başlıyor. Dizi, 13 Şubat'tan itibaren çarşamba akşamları saat 20.00'da ekrana gelecek.

İŞTE OYUNCU KADROSU

Hande Altaylı'nın "Kahperengi" adlı eserinden televizyona uyarlanan, küçük bir Ege kasabasından çıkan ve yoksul bir kız çocuğu olan Narin'in, hayata, azim ve inatla tutunuş hikayesini konu alan "Merhamet"in başrollerinde; Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen oynuyor.

Dizide, Özgü Namal (Narin), İbrahim Çelikkol (Fırat), Mustafa Üstündağ (Sermet Karayel), Burçin Terzioğlu (Deniz) ve Yasemin Allen da (Irmak) karakterlerini canlandırıyor.

Yönetmenliğini Gül Oğuz ve M. Çağatay Tosun'un yaptıkları, senaryosunu Mahinur Ergun'un kaleme aldığı, yapımını da Most Production üstlendiği Merhamet' 13 Şubat'ta ekranlarda olacak.

MERHAMET'İN KONUSU

Narin, yalnızca azmi ve başarısı sayesinde bütün zorluklardan, engellerden sıyrılıp, hiçbir destek ve torpil olmaksızın, kendi çabası ve alnının akıyla bir yerlere gelebilmiş genç bir kadın olacak.

Acımasız ailesinin ve büyük şehrin darbelerine göğüs gerebilmiş, büyük bir kahramandır. Öykü küçük bir kasabada başlar ve İstanbul'a uzanıyor.

Narin'in İstanbul'a geliş hikayesi epey çetrefilli olsa da, her nasılsa İstanbul'da talih yüzüne gülmüş, daha ayağını bastığı gün kafasını sokacak bir yer bulmuştur.
İstanbul'da birinci ayın sonuna gelindiğinde ise Narin, sonunda bir iş bulmuş ve ev kirasını ödeyebilecek duruma gelmeyi başarmıştır.

Ancak ağlarını örmekte olan kader, onun yolunu yalnız bir burjuva kızı olan Deniz'le kesiştirir ve bu iki kız, o günden sonra birbirine kenetlenirler.

Deniz, Narin'i şehir yaşamına, Narin de Deniz'i bir dostluğun sıcaklığına alıştırır. Gel zaman git zaman bu iki kız, ev arkadaşlığından, en yakın dostluğa doğru uzanan bir yolda uzun süre el ele yürür. Yolları ayrılsa da elleri hiç ayrılmaz.

Deniz'in kıskanç küçük kardeşi Irmak ise, Narin'e kaptırdığı ablasını geri almaya kararlı, İsviçre'de sürdürdüğü rahat ve lüks hayatından feragat edip İstanbul'a kesin dönüş yapar.

Irmak tek başına dönmemiştir. Kolunda bir de yakışıklı, başarılı, banka Genel Müdür Yardımcısı Fırat vardır. Fakat Narin, Fırat'ın eski aşkı olduğunu anlar ve Fırat'ın kendisini tanımamış olmasının acısını günlerce çeker. Bir de yetmezmiş gibi çalıştığı hukuk firması Fırat'ın kredi verdiği karanlık bir adam olan Sermet Karayel'in davasını almış ve konu ile Narin'i görevlendirmiştir. Sermet de geçmişten gelen bir karakterdir.

Narin durumun hiç de sandığı gibi olmadığını zamanla anlayacak ve eski aşk küllerinden bir fırtına şeklinde yeniden doğacaktır. Fakat, geçmişin gölgeleri Narin'in peşini bırakacak mıdır?

ÇOK OKUNANLAR