GÜNDEM

Memati Vadi'den neden ayrıldı?

Memati rolüyle ünlenen Uygun, Kurtlar Vadisi'nden neden ayrıldığını ve Memati rolünü canlandırırken izleyicilerin kendisini gördüğünde neler yaptığını anlattı.

Memati Vadi'den neden ayrıldı?
GAZETECİLER.COM - Sacit Aslan ve Pelin Çini'nin sunduğu magazin dünyasının değerlendirildiği 'Aramızda Kalsın' programı tv8'de devam ediyor. Programa bugün Gürkan Uygun (Memati) katıldı.

MEMATİ'DEN SIKILMADIM AMA YORULDUM

Programda Gürkan Uygun, 'Memati karekterinden sıkıldım değil de yoruldum, heyecanımı kaybettim. İki yıldır düşünüyordum. Komedi oynamak isterim ama televizyonda değil... Ben ayrılınca Kurtlar Vadisinin eski etkisinin kalmadığını düşünüyorum. Yoksa ben gidince reytingi düştü demedim. En son kavga ettiğimde ortaokul birdeydim. Necati Şaşmaz ile kavga etmedim. Kimler bunu uyduruyor? Benden gerilim çıkmaz. Eşimle hiçbir zaman büyük kavgalarımız olmadı. O benim en büyük şansım' dedi.

ÇETE KURSAM YÜRÜR GİDERDİM

Uygun, Memati rolüyle ile gerçek karakterinin sürekli birbirine karıştırıldığını, dışardan bakanların, Memati gibi davranmasını beklediğini anlattı ve ilginç bir de tespit yaptı: "Diziyi bırakıp gidip çete kursam, yürür giderdim. Silah almama bile gerek yok, sadece bana adam verin desem yeterdi."

Programda Gürkan Uygun ayrıca canlı yayında türküler de söyledi.

ÇOK OKUNANLAR