GÜNDEM

"Melih Twitter'da oynayıp duruyor!.."

Melih Gökçek, bazılarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Bu Melih Twitter'da oynayıp duruyor millet ters anlıyor. Bıraksın bunu belediye işlerine baksın bir ikaz eder misiniz" diye şikayet ettiğini söyledi.

"Melih Twitter'da oynayıp duruyor!.."

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, twitter kullandığı için dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a kendisini şikayet eden bazı AK Parti Genel Başkan yardımcıları olduğunu söyledi.

Melih Gökçek, Avustralya'dan gelen çeşitli dernek, konsey ve federasyon temsilcilerine 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili sunum yaptı.

BENİ ŞİKAYET ETMİŞLER

Gökçek şikayet olayını şöyle anlattı:

"Biz bu darbede Twitter'ın özellikle sosyal medyanın çok faydasını gördük. Hatta bir zamanlar ben ilk Twitter'da bol bol tweet attığım zamanlar partimin içerisinden bazı genel başkan yardımcıları beni, o zaman Başbakandı Cumhurbaşkanımız, şikayet etmişler. Ya demişler bu Melih Twitter'da oynayıp duruyor millet ters anlıyor. Bıraksın bunu belediye işlerine baksın bir ikaz eder misiniz. Peki demiş ben ikaz edeceğim demiş."

SONRA DA GEZİ'DE GELİP "BAŞKAN ŞUNU DA YAZSANA" DEDİLER

Etmedi bir ay sonra da Gezi olayları oldu. Gezi olaylarında o Twitter'ı kapatmamı isteyen milletvekili arkadaşlar 'şunu da tweet at bunu da tweet at şunu da söyle başkan bunu da söyle' dedi. Bir silah gibi kullanılıyor. 3.5 milyon takipçim var. Adı 3.5 milyon. Solcular genellikle beni resmi takibe almazlar ama hep takip ederler bir o kadar da öyle takipçimiz var.

SALDIRI DA MI BULUNMAK İSTİYORSUN

Bir laf mı söylemek istiyorsun bir saldırı da mı bulunmak istiyorsun anında giriyorsun olay bitiyor. Bu Twitter maalesef onların icat ettiği ama bizim şimdi onların elinden aldığımız bir şeydir. Müslümanlar karşı tarafın silahıyla silahlanmalı. Asrın silahıdır teknoloji ve özellikle bu bilişim alemi internet ve bu sosyal alem. Burada çok iyi savaşmasını bilmemiz lazım. Söylediğimiz zaman hamdolsun neticeyi de alıyoruz."

ÇOK OKUNANLAR