GÜNDEM

Melih Gökçek'ten canlı yayında olay çıkış: Dibiniz düşer!

CNN Türk'te yayınlanan gazeteci Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına telefonla bağlanan Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten çarpıcı açıklamalar geldi.

Melih Gökçek'ten canlı yayında olay çıkış: Dibiniz düşer!

CNN Türk'te yayınlanan gazeteci Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında gazeteciler AK Parti ve CHP'nin Ankara adayını tartıştı. Ankara üzerine konuşan gazetecilerin Melih Gökçek zamanında yapılan dinozor parkla ilgili eleştirileri üzerine Gökçek canlı yayına bağlandı. Programda gazetecilerin eleştirdiği dinozor parkı savunan Gökçek, "Hafta sonu sizi gezdireyim, dibiniz düşecek" dedi.


"ÖVÜNECEĞİNİZE GÜLÜYORSUNUZ"

İşte Melih Gökçek'in programda yaptığı açıklamalar:

Efendim geçen hafta, sağ olun beni epey tabiri caizse öptünüz yani. Bırakmadınız kenara, bunlara cevap vermek istedim. Özellikle ‘Tuna’nın gönderdiği dinozorlar geri mi gelecek?’ dendi. Onun üzerine hepiniz birden kahkahalarla güldünüz. ‘Dinozordan, fıskiyeden proje olmaz’ dendi. Önce dinozor konusunu söylemek istiyorum. Türkiye’de pek çok yerde dinozor parkı yapılıyor ve alkış alıyor. En son Edirne’nin dinozor parkının reklamlarının gördünüz. Ankara’da yapılan dünyanın en büyük kapalı dinozor parkı, içinde 250 tane dinozor var. Dünyanın en büyük dinozor parkı bizde diye övüneceğiniz yerde kahkahalarla gülmek bana tuhaf geliyor.”

"DİBİNİZ DÜŞMEZSE BUNDAN SONRA KONUŞMAYACAĞIM"

Gökçek, bir meydana konulan dinozorun medyanın dikkatini çekmek için yapıldığı iddia etti.

Stüdyodaki gazetecilerden kendisiyle ANKA Parkı dolaşmasını isteyen Gökçek, “Bir gününüzü bana verin, ANKA Parkı görün. Dibiniz düşmezse, ‘Yav neymiş bu?’ demezseniz, ben bundan sonra hayatta konuşmayacağım, söz veriyoruz. Medyanın bunla iftihar etmesi gerekirken bu muazzam eseri küçültmek için ellerinden geleni yapıyor” diye konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar