GÜNDEM

Melih Gökçek istifa sonrası gazeteciliğe mi dönecek?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Türk Patent ve Marka Kurumuna başvurdu. Gökçek istifa sonrası bakın ne iş yapacak!

Melih Gökçek istifa sonrası gazeteciliğe mi dönecek?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Türk Patent ve Marka Kurumuna “İ.Melih Gökçek ar/vr” için marka tescil başvurusu yaptı.

Temmuz ayında yapılan başvuru, beş kategoride yapıldı. Tescil gerçekleşirse, Gökçek kendi ismiyle radyo, televizyon kurabilecek; eğitim öğretim, satış hizmeti alanında her türlü ürün üretebilecek. Başkaları ise bu isimle herhangi bir ürünü piyasaya süremeyecek. CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Gökçek’in başvurusunu “İstifa sonrası ne iş yapacağı belli oldu” sözleriyle duyurdu.

GAZETECİLİĞE Mİ DÖNECEK?

Gökçek, 2013 yılında katıldığı bir televizyon programında belediye başkanlığından sonra “Allah ömür verirse emekliliğimi yaşayıp mesleğimi yapmak istiyorum” demişti.

Bilindiği üzre Melih Gökçek, Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu mezunu.

GÖKÇEK'TEN PATENT AÇIKLAMASI

Yarın istifa etmesi beklenen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı AKP'li Melih Gökçek, bugün gündeme gelen patent başvurularıyla ilgili açıklamalarda bulundu. CHP'li Ali Haydar Hakverdi'nin paylaştığı bilgilerde, Melih Gökçek'in “İ. Melih Gökçek ar/vr ” markası için tescil başvurusu yaptığı ortaya çıkmıştı.

AKP'li Gökçek, Basın Danışmanı Avni Kavlak aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Ne ben ne de bir yakınım Türk Patent Kurumuna böyle bir başvuruda bulunduk. Bu başvurudan internet sitelerinden öğrendim. Hemen Türk Patent Kurumunu aradım. Yetkilileriyle konuştum. Bu başvurunun engellenmesini istedim. Bu başvuruyu benden habersiz kim yaptıysa kötü niyetlidir. O kişi hakkında da yasal başvuruları yapacağım.” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar