MEDYA KÖŞESİ

Melih Altınok'dan bomba çıkış: FETÖ'nün ölüm listesi var mı?

Düşünün, listeye adını yazdırmak için araya adam koyan işadamları tanıyorum. Aynen öyle.

Melih Altınok'dan bomba çıkış: FETÖ'nün ölüm listesi var mı?
GAZETECİLER.COM 

Sabah yazarı Melih Altınok, TSK'daki cunta yapılanması tarafından düzenlenen darbe girişiminin ardından dile getirilen "FETÖ'nün ölüm listesi var" iddiasıyla ilgili olarak "Yok tabii ki öyle bir liste falan. (...) Düşünün, listeye adını yazdırmak için araya adam koyan işadamları tanıyorum. (...) Kanalını, gazetesini bugün içeride olan FETÖ'cü gazetecilere emanet edeni kim ne yapsın mesela? Akıllarınca üzerlerine yönelen eleştiri oklarını bu klişe yöntemle savuşturacaklar" dedi.

Melih Altınok'un "Darbe girişiminin ikinci ayağı" başlığıyla yayımlanan (12 Ağustos 2016) yazısı şöyle:

FETÖ'NÜN SON ÖLÜM LİSTESİ

Yok tabii ki öyle bir liste falan.

Önce Aydınlık'ta yazan ve yalanlarıyla meşhur beyefendi attı kuyuya taşı. Ardından listeler birbirini izledi. Düşünün, listeye adını yazdırmak için araya adam koyan işadamları tanıyorum.

Aynen öyle. Dün de bir gazetede yine bir "FETÖ ölüm listesi" haberi vardı. Baktım, gazetenin yöneticilerinden biri de o listede. Kanalını, gazetesini bugün içeride olan FETÖ'cü gazetecilere emanet edeni kim ne yapsın mesela?

Akıllarınca üzerlerine yönelen eleştiri oklarını bu klişe yöntemle savuşturacaklar.

İnsan, itibarını kaybeden, şaibeli siyasilerin, işadamlarının, medya patronlarının, gazetecilerin elinden çıkan bu listeleri hala saf saf ciddiye alan, kaygılanan vatandaşlarımıza üzülüyor.

Yapmayın Allah aşkına.

ÇOK OKUNANLAR