MEDYA KÖŞESİ

Melih Altınok'tan Davutoğlu'na: Gazetecilere parmak sallayıp...

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, Davutoğlu'nun "Konya'yı hedef alanlar kripto FETÖ'cüdür" sözleri üzerine "Davutoğlu'nun derdi Konya'ysa gazetecilere değil FETÖ zanlılarına kızsın" dedi.

Melih Altınok'tan Davutoğlu'na: Gazetecilere parmak sallayıp...

Nedim Şener, Konyaspor Başkanı Şan'ın serbest bırakılmasına tepki göstermiş ve FETÖ ile mücadelede Konya'ya dikkat çekmişti. 

Konyaspor Başkanı Şan'da ByLock çıkmasından yaşanan tartışmalara değinen Davutoğlu, Konya'yı hedef alanların kripto FETÖ'cü olduğunu söylemişti. Davutoğlu'nun açıklamalarının ardından bugün Sabah yazarı Melih Altınok'tan sert bir cevap geldi. 

Melih Altınok; "Eğer Konya'nın adını kötüye çıkartanlar varsa onlar ByLock kullandığı iddia edilen kulüp başkanlarıdır... Bu iddiaların peşine düşen gazeteciler değil. Çünkü Konya'nın adını FETÖ ile yan yana getirenler gazeteciler değil bizzat bu FETÖ zanlılarıdır" dedi. 

İŞTE MELİH ALTINOK'UN O YAZISI


Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu dün zehir zemberek açıklamalar yaptı. Hedefinde ise, Konyaspor Başkanı'nın ByLock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmasını eleştiren gazeteciler vardı.
Şunları söyledi:
"Konya'yı hedef alanlar, kripto FETÖ'cüler ve 28 Şubat zihniyetinin uzantılarıdır.
Hiç kimse Konya'nın adını tahrif ederek, yazısına başlık atarak, birtakım terör örgütünün mekânlarıyla Konya'yı özdeşleştirme çabası içine girerek, Konya'nın onuruyla oynayamaz. Oynamaya kalkan kim olursa olsun, ister kripto FETÖ'cü, ister 28 Şubatçı, ister AK Parti içinde fitne çıkarmaya çalışan tek tük kişiler, 1.5 yıldır yapmaya çalıştıkları şeyi yapamadıkları için bugün Konya'ya saldırıyorlar.
Ama karşılarında bizi bulurlar.
Hiç kimse Konya'nın başını önüne eğdiremez."
İnsan hakikaten hayret ediyor...
Öyle ya, eğer Konya'nın adını kötüye çıkartanlar varsa onlar ByLock kullandığı iddia edilen kulüp başkanlarıdır... Bu iddiaların peşine düşen gazeteciler değil.
Çünkü Konya'nın adını FETÖ ile yan yana getirenler gazeteciler değil bizzat bu FETÖ zanlılarıdır.
Ve bir Konya milletvekili kalkıp da, ByLock zanlısı bu kulüp başkanını ve ilişkilerini takip eden bu gazetecileri hedef alıyorsa hakkını aradığı şey de Konya değil başka bir şeydir...
Söyleyecek bir sözü varsa, bunu ByLock iddialarına konu olan Konyaspor başkanı aleyhine kullanmalıdır.
Soru soruyoruz diye biz gazetecilere parmak sallayıp "kimse karnından konuşmasın" diyeceğine o parmağı, yargılama sürerken yaptığı açıklamalarla kefil olduğu FETÖ zanlısına göstermelidir.
Ama anlaşılan o ki, bir dönem Suriye'yi bile yönetmeye kalkacak kadar "geniş bir perspektife" sahip olan Davutoğlu taşra siyasetinden popülizm devşirmeye çalışıyor.
Ha bu arada danışmanları Ahmet Bey'e söylesinler, gazetecilere hitap ederken sürekli "Ben Türkiye Cumhuriyeti 26'ncı başbakanı olarak ve Konya milletvekili olarak şunu söylüyorum" diye başlamasına da gerek yok.
Sayın vekili tanıyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar