MEDYA KÖŞESİ

Mehtap Yılmaz'a Abdullah Gül şoku!

Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz'ın "Abdullah Gül yazıklar olsun!" başlıklı yazısı siteden kaldırıldı.

Mehtap Yılmaz'a Abdullah Gül şoku!

Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz'ın bügünkü yazısı siteden kaldırıldı. Sabah saatlerinde sitede yer alan "Abdullah Gül yazıklar olsun!" başlıklı yazısının öğleye doğru siteden tamamen kaldırıldığı görüldü. 

Neden kaldırıldığı merak konusu olan yazıdan Mehtap Yılmaz Abdullah Gül'ü Gezicileri destek çıkmakla ve 28 Şubat mağdurları için kılını kıpırdatmamakla suçladı.

İşte o yazıdan bir bölüm: 

Ne diyor Bay Gül? "Ben hayatımı devlete hizmet ederek geçirmiş eski bir Cumhurbaşkanıyım."Eeee, yani?"Önemli konularda görüşlerimi halkla paylaşmakta tabi ki bir sorumluluk benim için."E tamam, biz de millet olarak tam da bunu bekliyorduk-¦ Ama sen ne yapıyorsun? Susman gereken yerde konuşup, konuşman gereken yerde susuyorsun-¦ Kendi takım arkadaşlarına, milletine değil, muhalefet tribünlerine, Avrupa'ya oynuyorsun-¦Mesela Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden, etrafı yakıp yıkan, kaldırım taşlarını söken darbeci Gezi Vandallarını polis yakaladığında, sen sokağa saldın. Lakin 28 Şubat mağdurları için kılını dahi kıpırdatmadın.

Mesela… Gezicilere, “Demokrasi demek sadece seçim demek de değildir.Seçimlerin dışında da farklı görüşler, farklı durumlar, itirazlar varsa bunların da çeşitli yollarla dile getirilmesinden daha tabi de bir şey olamaz” diye destek çıkıyorsun. Lakin, benim sana yönelik sözlü eleştirilerimi, “saldı...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar