POLEMİK

Mehtap Yılmaz Ahmet Hakan'a açtı ağzını yumdu gözünü

Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz, Ahmet Hakan için kavgada söylenmeyecek laflar ederken kendi mahallesinin yazarlarını da topa tuttu..

Mehtap Yılmaz Ahmet Hakan'a açtı ağzını yumdu gözünü

Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz, isim vermeden Ahmet Hakan için kavgada söylenmeyecek laflar ederken kendi mahallesinin yazarlarını da topa tuttu..

Mehtap Yılmaz, Ahmet Hakan'ın Kadir Mısıroğlu'na hakaret ettiğini, ancak kendi mahallesindeki yazarların buna ses çıkarmadığını öne sürerken "Seküler hanım yazarlara yalakalık yapan bizim tosuncuklar, iş başörtülü bir yazara gelince gıybet için etini çiğ çiğ yiyorlar" dedi.

İşte Mehtap yılmaz'ın bugünkü yazısından bir bölüm:


“Fesli Kadir” diyecek adam mısın sen tasmalı Hakan?

Bizin mahallenin bir kısım tosuncuklarının gücü ancak başörtülü yazarlara yeter!

Seküler bir yaşamı tercih eden yazar hanımlara ağızlarını açamaz, üstüne sünepe sünepe yalakalık yaparlar! Başörtülü hanımları çekiştirmeğe gelince de birbirleriyle yarışırlar! Kaşına, gözüne, fikrine, zikrine, evine sarar, ballı ballı dedikoduculuk yaparlar.

-Başörtülü hanımların gıybetini ederek etini çiğ çiğ yemek caizmiş gibi…-

Sahibinin sesi, “Köpek Marka” biri akşamdan sabaha, sabahtan akşama “Fesli Kadir” diye bizim mahallenin kıymetli şahsiyetlerine saldırırken çıt çıkaramazlar! Sıkar çünkü…

Bu aşağılık kompleksli Aydın Doğan beslemesi, Kadir Mısıroğlu üzerinden “Fes”i ısırırken korkudan ağızlarını açamazlar! Kadir Mısıroğlu’na atış serbest… Öteki mahallenin gıcığı var çünkü!

Yahu Kadir Mısıroğlu fevriyse, fevri… Sözcü’nün İslam karşıtı Bekir Coşkun’u, Emin Çölaşan’ı kadar olsun inandığı şeyleri mıyy, mıyyy etmeden, aslanlar gibi savunmaya hakkı yok mu? 

Mehtap Yılmaz'ın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum