DİZİ DÜNYASI

Mehmetçik Kut'ül Amare yayından kaldırılıyor mu?

TRT 1'in perşembe akşamları yayınlanan iddialı dizisi Mehmetçik Kut'ül Amare 15 Şubat Perşembe akşamı neden yayınlanmadı?

Mehmetçik Kut'ül Amare yayından kaldırılıyor mu?

Son zamanlarda çok fazla biten dizi haberi alıyoruz. Ya aniden yayından kaldırılıyor ya da ani final kararı alıp apar topar bitiriyor. Bu kez kurban TRT 1'in bir dizisi ve bu kez ipinin çekilme nedeni başka bir yapım olabilir.

İddianın sahibi Mesut Yar. Aslında tam olarak Mesut Yar bir sonuca ulaşamasa da bu dizinin final yapabilme ihtimali yüksek.


MEHMETÇİK KUT'ÜL AMARE YAYINDAN KALDIRILACAK MI? '

“Mehmetçik Kut’ül Amare” (TRT 1) dün yayınlanmadı. Yapımcı firmanın yaptığı açıklamayı TRT kurumsal “teknik bir aksaklıktan ötürü” diye teyit ederek duyurdu...

Aksaklığın ne olduğunu araştırdım. Net bir sonuca ulaşamasam da “iddialı dizilerin” başına sıklıkla gelen “mutlu etmeyen ya da yetişemeyen bölüm” ihtimali üzerine kilitlendim.
 
Bu rötar kimin işine yaradı derseniz, sanırım perşembe gecesindeki ilk yayınını yapan “Survivor”un (TV8) yüzü diğer rakiplere oranla biraz daha gülmüş oldu. Neyse. Büyük emek verilen tüm kıymetli işlere kesintisiz yayınlar dilerim, net!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar