POLEMİK

Hanım Büşra Erdal Mehmet Tezkan'ı çıldırttı

Milliyet yazarı Mehmet Tezkan, eski Zaman gazetesi muhabiri Büşra Erdal'ı takiye yapmakla suçladı.

Hanım Büşra Erdal Mehmet Tezkan'ı çıldırttı

Milliyet yazarı Mehmet Tezkan, eski Zaman gazetesi muhabiri Büşra Erdal'ın dün mahkemede verdiği ifadeye tepki gösterdi.

Bugünkü yazısının bir bölümünü Hanım Büşra Erdal'ın verdiği ifadeye ayıran Mehmet Tezkan "Yalanın böylesi, takiyenin böylesi görülmedi" ifadelerini kullandı.

İşte Mehmet Tezkan'ın bugünkü yazısından bir bölüm:

Takiyenin böylesi görülmedi

Eski Zaman gazetesi muhabiri Büşra Erdal FETÖ’nün medya yapılanması davasında ifade verdi.. İfadesinde, özetle, ‘10-15 yılım cemaatte geçti. Fethullah Gülen’le tanışmayı çok istedim. Sonunda bu fırsatı buldum. Pensilvanya’ya gittim. Gülen’le tanıştırdılar’ demiş..

Ve devam etmiş.. Bu açıklamadan sonra söyledikleri çok önemli.. Gülen ‘Bir sorun var mı?’ demiş.. Büşra Erdal da var deyip sormuş: ‘Ergenekon ve Balyoz davalarının arkasında sizin olduğunuzu söylüyorlar. ‘Keser döner, sap döner, intikam alınacak diyorlar. Bu işin arkasında mısınız?’ Gülen yanıt veriyor: İşin arkasında değiliz. Demokrasi var. Bir daha darbe dönemleri gelmez.
                                                      ***
Takiyenin böylesi görülmedi!. Yalanın böylesi duyulmadı!. Sadece bu iki dava değil, bu tür davaların savcıları, hâkimleri FETÖ’cü çıktı..  Ağababaları kaçtı.. Bir alt seviyede olanlar kaçamadı; hapisteler.. Yargılanıyorlar..
                                                    ***
Fethullah’ın ikinci yalanı da şu.. ‘Bir daha darbeler dönemi gelmez’ dediği günlerde orduyu ele geçirmek için her türlü tezgâhı, tuzağı kuruyorlar, kumpasın daniskasını yapıyorlardı..

Mehmet Tezkan'ın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar