GÜNDEM

Mehmet Özhaseki'den Ankara gazetecileriyle nostaljik buluşma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki gazete, televizyon ve haber ajanslarının Ankara temsilcileriyle bir araya geldi.

Mehmet Özhaseki'den Ankara gazetecileriyle nostaljik buluşma

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından gazete, televizyon ve haber  ajanslarının Ankara temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen "Anadolu Sohbetleri"nin bu ayki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki oldu.

Ankara kalesinde gerçekleşen kahvaltılı sohbet programında Özhaseki, AK Parti ve MHP arasında devam eden Cumhur İttifakı  görüşmeleri ve seçime ilişkin soruları cevapladı. Programa Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, ATV Ankara temsilcisi Şebnem Bursalı, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Akşam gazetesi Ankara temsilcisi Emin Pazarcı, Yeni Şafak Gazetesi yazarı Mehmet Acet, ATV Ankara Haber Müdürü Fatih Atik, CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Global Haber Ankara Temsilcisi Faruk Demirel, Posta yazarı Murat Çelik, Kanal D Ankara Temsilcisi Ercan Gürses, İnternethaber Ankara Temsilcisi Hatice Kübra Özdemir, Habertürk gazetesi Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, Milliyet gazetesi Ankara Temsilcisi Didem Özel Tümer gibi pek çok isim katıldı. 

özhaseki


Kamuoyu araştırmalarının ve yerel aktörlerin hazırladığı raporların daha etkili olduğunu ifade eden Mehmet Özhaseki, hazırlanan bu raporları dikkate alarak MHP ile görüşmelere devam ettiklerini vurguladı.

mehmet özhaseki


Programın ardından Mehmet Özhaseki, Ankara gazetecileriyle Ankara kalesinde bulunan Rahmi Koç Müzesini ve kaleyi gezdi. 

mehmet özhaseki


mehmet özhaseki

MEHMET ÖZHASEKİ HANGİ ÜNLÜ SANATÇININ ŞARKISINI İSTEDİ?


Nostaljik ortamı ve plaklarıyla ünlü Gramafon Cafe'de gazetecilerle oturan Mehmet Özhaseki, usta sanatçı Müzeyyen Senar'ın taş plaklarından bir şarkı istedi. 


mehmet özhaseki



ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar