TV HABER

Mehmet Özhaseki mi Mansur Yavaş mı? FOX'taki reyting sonucuna bakın

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında AK Parti adayı Mehmet Özhaseki ile CHP adayı Mansur Yavaş arasındaki rekabet bakın reytinglerde nasıl bir sonuç verdi.

Mehmet Özhaseki mi Mansur Yavaş mı? FOX'taki reyting sonucuna bakın

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım sürerken, sonucu en çok merak edilen yarış Ankara'da yaşanıyor. AK Parti, Kayseri'de başarısını kanıtlamış Mehmet Özhaseki'yi aday yaparken, CHP, Melih Gökçek karşısında iki kez havlu atan Mansur Yavaş'ı üçüncü kez deniyor.

Yavaş anketlere göre yarışa önde başlasa da puanında artış yerine gerileme olduğu söyleniyor. Melih Gökçek'in iddiasına göre Kılıçdaroğlu'nun önüne gelen ankette bir öncekine göre fark var.

REYTİNGDE KİM BİRİNCİ ÇIKTI?
Mehmet Özhaseki ile Mansur Yavaş arasındaki yarış FOX TV ekranlarına da taşındı. Her iki isim de İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat programına konuk oldu.
Programa pazartesi günü Mehmet Özhaseki, salı günü Mansur Yavaş programa konuk oldu. Peki reytinglerde hangisi birinci çıktı? Sorunun yanıtı İsmail Küçükkaya'dan gelen paylaşımla ortaya çıktı. Reytinglerde Özhaseki, Yavaş'a bir puan fark attı. İşte İsmail Küçükkaya'nın attığı reyting rakamı:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar