POLEMİK

Mehmet Metiner hem Yılmaz Özdil'e hem Rasim Ozan Kütahyalı'ya fena çaktı

Mehmet Metiner, hem Rasim Ozan Kütahyalı'ya hem de Sözcü yazarı Yılmaz Özdil'e verdi veriştirdi.

Mehmet Metiner hem Yılmaz Özdil'e hem Rasim Ozan Kütahyalı'ya fena çaktı

AK Parti Milletvekili ve Star yazarı Mehmet Metiner, Beyaz TV yorumcusu ve Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklara yönelik olarak söylediği "Kusturmalı Boşnak saksosu" sözlerinden en çok Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın incindiğini yazdı.

Mehmet Metiner, "Cumhurbaşkanı’mızı herkesten önce ve herkesten çok inciten bu densiz ve edepsiz sözler dolayısıyla hedef tahtasına oturtanlar bilinmelidir ki tıpkı o sözlerin sahibi kadar mücrimdirler" diyerek Yılmaz Özdil'e de göndermede bulundu.

İşte Mehmet Metiner'in bugünükü yazısından bir bölüm:

Her gazeteci gazeteci değildir!

Gökyüzünden meteor taşı düşse bunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bilen patolojik tipler var.

Her taşın altında Cumhurbaşkanı’nı arayan veya her cürmün sahibi olarak Cumhurbaşkanı’nı gören bu hastalıklı tipler, kendilerine gazeteci diyorlar.

İşgal ettikleri köşelerden sabah akşam Cumhurbaşkanı’na adice hakaretler yağdırmayı gazetecilik sanan bu tipler kimin bekçi köpeğidirler bilmem.

Çünkü kendilerini ne hikmetse sahipsiz diye tanımlıyorlar.

Oysa bir sahipleri var onların.

O sahiplerin asıl sahipleri de dışarıda.

Kendileri kaçıncı sırada, kimlere bekçi köpekliği yapıyorlar anlayın artık…

O sahiplerin kim olduğunu merak edenler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kimin her vesileyle amansız düşman addederek saldırdığına bakarlarsa anlarlar.

Bu bekçi köpeği lafı da o gazetecilere ait.

Cumhurbaşkanı’mızı savunan herkesi “sahibinin bekçi köpeği!” olarak tanımlayan bu marazi tiplere göre bir tek kendileri gazeteci.

Bir tek kendileri aydın.

Erdoğan düşmanlığı üzerinden patolojik seviyesizliğe savrulan gazeteciler öyle de siyasetçiler farklı mı?

Al birini vur ötekisine...

Yok birbirlerinden farkları...

***

Kaç gündür bu takıntılı ve hastalıklı psikolojilerini bir gazeteci üzerinden Cumhurbaşkanı’mıza kusan gazeteci ve siyasetçilere baktıkça, gazetecilik mesleği ve siyaset kurumu adına utanç duymamak mümkün değil.

Sabah gazetesinde yazan birinin, bir televizyon programında sarf ettiği gerçekten edepsiz ve hakaretamiz sözler hepimizin infialine neden olmuştur.

Ve herkesten çok bizim derin öfkemizi çekmiştir.

Sırf Sabah gazetesinde yazdığı veya Cumhurbaşkanı’nı savunduğu için işbu gazetecinin densizliğin ve seviyesizliğinin faturasının Cumhurbaşkanı’mıza kesilmesi çok büyük bir ahlaksızlık örneğidir.

Cumhurbaşkanı’mızı herkesten önce ve herkesten çok inciten bu densiz ve edepsiz sözler dolayısıyla hedef tahtasına oturtanlar bilinmelidir ki tıpkı o sözlerin sahibi kadar mücrimdirler.

O gazeteci vesilesiyle “Asıl sahibine bakmak lazım” diyenler düşmanlıklarında da mert olmayı beceremeyen haysiyet cellâtlarıdırlar.

Mehmet Metiner'in yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum