MEDYA KÖŞESİ

Mehmet Baransu ve Toroğlu şikeyi tartıştı

Mehmet Baransu ile Erman Toroğlu Kanaltürk ekranlarında Telegol'e konuk oldular ve şike soruşturmasını masaya yatırdılar...

Mehmet Baransu ve Toroğlu şikeyi tartıştı
GAZETECİLER.COM
Futbolda şike soruşturmasında yeni dalganın işaretleri görülürken Telegol konuyu masaya yatırdı. Serhat Ulueren'in modere ettiği programa Taraf muhabiri Mehmet Baransu ile Erman Toroğlu katıldı.

Baransu ile Toroğlu'nun ilginç bir polemik yaşadığı programda 'maden şike var neden tutuklanan futbolcu yok' sorusu tartışma yarattı. Erman Toroğlu, mahkemenin gözaltındaki futbolcuları serbest bırakmasının çok önemli olduğunu söylerken iddialı bir yorumda bulundu. Soruşturmada bir kırılma yaşanmış olabileceğini söyleyen Toroğlu şöyle devam ett:

'Şikeyi futbolcu yapar. Yönetici, menajer, teknik direktör sadece parayı verir, organize eder. Ama şikeyi sonuçta futbolcu yapar. Ama şu ana kadar içeri alınan futbolcu yok.'

Toroğlu'nun yorumlarına itiraz eden Mehmet Baransu ise operasyonun kararlı bir şekilde süreceğini söylerken bazı futbolcuların arandığını hatırlattı. 1 Ağustos tarihine kadar operasyonda önemli sonuçlar alınmış olacağını savunan Baransu, 'Hocam, sonuna kadar gidecekler' dedi.

AHMET ÇAKAR'DAN İLGİNÇ İDDİA

Programa ABD'den telefonla katılan Ahmet Çakar ise operasyonun sonuç alana kadar devam edeceğini söylerken ilginç iddialarda da bulundu. Gözaltındaki Fenerbahçe'li yöneticilerden Şekip Mosturoğlu'nun operasyon olacağını 1 ay öncesinden kendisine söylediğini iddia etti.

"Bundan bir ay önce, Emre'nin, Ekrem Okumuş'la tartışma konusu olan mesajlarıyla ilgili Şekip Mosturoğlu ile konuşmuştum. Mosturoğlu böyle bir operasyonun hazırlığının yapıldığını bana söylemişti. Detay bilmiyordu ama böyle bir hazırlıktan söz etmişti. Mahmut Özgener de biliyordu, bu yüzden yine aday olmadı yada yapılmadı. M. Ali Aydınlar da biliyordu."
ÇOK OKUNANLAR