GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Mehmet Ali Erbil

Star TV

Mehmet Ali Erbil
"Biz dememiş miydik?" sorusu hayattaki en irite edici cümlelerden biri olsa gerek. Ama meydana geleceği neredeyse kesin olan bir şeyi söyleyen, gerçekten meydana geldikten sonra da "ben dememiş miydim size?" diye soran kişinin ruh halini de anlamak lazım.

Neden mi yazdık bunu. Çünkü "biz dememiş miyidik?" diye soracağız şimdi.

Biz Mehmet Ali Erbil için, bugüne kadar yaptıklarını hatırlatıp, "Star TV çok cesur bir adım atıyor, canlı yayında küfür etmesi, birilerine rahatsız edecek bir laf etmesi çok muhtemel... Kanal yönetimi de bunun farkında olsa gerek ki Mehmet Ali Erbil'in yarışmasını daha önce olduğu gibi prime time saatlerinde değil saat 23:30'da yayınlamaya karar vermiş." dememiş miydik?

Demiştik...

O zaman Mehmet Ali Erbil'in bir gün arayla, Eyvah Düşüyorum'u sunarken ettiği küfürleri görünce "biz dememiş miydik?" dışında bir şey dememize gerek var mı?

Fazla söze gerek yok. İşte Erbil'in yarışmacının bıyıkları için söylediği o küfür ve ardından, ödül alabilmek için stüdyoya gelen ve yediği küfüre rağmen gülmek ve hatta alkışlamak zorunda kalan yarışmacının içine düşdüğü rezil durum.

İzleyin ve siz karar verin haklı mıyız haksız mıyız?
ÇOK OKUNANLAR