DİZİ DÜNYASI

Mehmet Ali Erbil için imalı başlık: M.Ali

Habertürk yazarı Mustafa Doğan: "Mehmet Ali Erbil de zaten izleyicide iz bırakmamıştı. Türk Malı dizisinde yokluğunu kimse hissetmeyecek..."

Mehmet Ali Erbil için imalı başlık: M.Ali

Sette görevli genç bir kızı taciz ettiği iddiasıyla Türk Malı dizisinden kovulan mehmet Ali Erbil'le ilgili Habertürk yazarı Mustafa Doğan'dan "Türk M.Ali" başlıklı sert bir yazı geldi..

"Bir skandal ve gaf listesi hazırlayacak olsak ilk üçe ismi yazılacakların başında Mehmet Ali Erbil gelir sanırım" diyen Mustafa Doğan, "Şöyle bir hafızamızı tazeleyelim desem köşe yetmez ama her seferinde Türk halkı onu bağrına bastı" tespiti yaptı.

Erbil'in "Bana iftira atıyorlar" savunmasını hatırlatan Habertürk yazarı Mustafa Doğan, "TV dünyasında hiçbir şey gizli kalmaz. İşin aslını er geç öğreniriz. Ama zaten dedikoduların doğru ya da asılsız çıkması fark etmez. Biz yine basarız M.Ali’yi bağrımıza!" ifadelerini kullandı...

Türk Malı dizisinin Erbil'in ayrılmasıyla ne kaybedeceğini sorgulayan mustafa Doğan, "Mehmet Ali Erbil de zaten izleyicide iz bırakmamıştı. Yokluğunu kimse hissetmeyecek..." dedi.

İşte Mustafa Doğan'ın o yazısı:

TÜRK M.ALİ 

BİR skandal ve gaf listesi hazırlayacak olsak ilk üçe ismi yazılacakların başında Mehmet Ali Erbil gelir sanırım.

Türk televizyonlarının yaramaz çocuğu!

Ne canlı yayında konuğunun şortunu indirmediği kaldı, ne küfür etmediği...

Kuliste robdöşambrı ile iç çamaşırsız dolaştığı iddiası da epeyce konuşuldu.

Belden aşağı esprilerine, “skorlarıyla” övündüğü özel hayatına girmiyorum bile.

Şöyle bir hafızamızı tazeleyelim desem köşe yetmez ama her seferinde Türk halkı onu bağrına bastı.

Şimdi yeni iddia, M.Ali’nin Şafak Sezer’le başrolünde yer aldığı ‘Türk Malı’ dizisinin çekimleri sırasında sette görevli bir asistan kıza Instagram üzerinden mesaj attığı...

Söylenenlere göre karşılık bulamayınca, “Bu kızı işten kovun” demiş. Yapımcı ise tercihini Erbil’le yollarını ayırmaktan yana kullanmış. M.Ali, “Bana iftira atıyorlar” dedi olayla ilgili.

TV dünyasında hiçbir şey gizli kalmaz. İşin aslını er geç öğreniriz.

Ama zaten dedikoduların doğru ya da asılsız çıkması fark etmez. Biz yine basarız M.Ali’yi bağrımıza!

Bu arada dizi Erbil’in ayrılığı sonrası yoluna Hamdi Alkan ve Ayhan Taş takviyesiyle ‘Türk Malı’ olarak devam edecek. ‘Aile Komedisi’ çıkarılmış isimden.

Tanıtımlardan edindiğim izlenim şu; yaz dönemindeki yol kazasından ders alınmış.

Mehmet Ali Erbil de zaten izleyicide iz bırakmamıştı. Yokluğunu kimse hissetmeyecek...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar